2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی برا یه دختر خوبه

269 بازدید | 12 پست

راسته میگن به درد نمیخوره استخدام نمیشن؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بازار کار خوبی نداره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بازار کار خوبی نداره

چطور؟میشه بیشتر اوضیح بدی لطفا 🙏

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازارکار خوبی نداره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چطور؟میشه بیشتر اوضیح بدی لطفا 🙏

خب بهداشت رو زیاد نمیگیرن مخصوصا شهرا کوچیک 

شهرهای بزرگ باید رفت که شانس یه کار خوب داشته باشه  اگه بازار کار  و مهاجرت خیلی مهمه برا طرف پرستاری خوبه ولی بیگاری زیاد داره  . البته بقیه رشته ها پیرا هم بازار بهتری دارن نسبت به بهداشت . با بیگاری کمتر. اتاق عمل و هوشبری و  پرتو نسبت به پرستاری  بهتره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خب بهداشت رو زیاد نمیگیرن مخصوصا شهرا کوچیک شهرهای بزرگ باید رفت که شانس یه کار خوب داشته باشه اگه ...

🌹🌸🌺

خب بهداشت رو زیاد نمیگیرن مخصوصا شهرا کوچیک شهرهای بزرگ باید رفت که شانس یه کار خوب داشته باشه اگه ...

خودتون چی خوندین ؟

خودتون چی خوندین ؟

متاسفانه نمیگم شناسایی میشم  چون اکانتم انگار یکی پیدا کرده شرمنده عزیز 

متاسفانه نمیگم شناسایی میشم چون اکانتم انگار یکی پیدا کرده شرمنده عزیز

باشه گلم اشکال نداره آخه یادمه قبلا فکر کنم خودت بودی یه جا گفته بودی یکی از رشته های خوب رو میخونی ولی اسمش یادم نیست نمیخواد بگی البته 😁

باشه گلم اشکال نداره آخه یادمه قبلا فکر کنم خودت بودی یه جا گفته بودی یکی از رشته های خوب رو میخونی ...

💚🥲💚

من دختر همسایمون داشنگاه روزانه بهداشت قبول شد ،،،ادامه داد الانم استاد دانشگاهم هست،فوق العاده وضع ...

واقعا ؟چقد خوب