2777
2789
هزینه ارسال که اکثرا کد ارسال رایگان میذاره از همه بهتر چون به همه چیز دسترسی داری و امکان مرجوع کرد ...

نمیشه منتظر کد موند که.

مثلا امروز زده بود بالا ۵۰۰ باید خرج کنی تا ۳۰ تدمن تخفیف.

یه خزید خواستم بکنم الان ۷۰ هزار هزینه ارسال ذوق خرید کور کرد تو دلم😂😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه منتظر کد موند که.مثلا امروز زده بود بالا ۵۰۰ باید خرج کنی تا ۳۰ تدمن تخفیف.یه خزید خواستم بکنم ...

الان جدیدا دیگه برای ۲۰۰ و ۲۵۰ خرید ارسال رایگان میزن البته من تهران نیستم من خیلی وقت اصلا هزینه ارسال نمیدم و از کدها استفاده میکنم

الان جدیدا دیگه برای ۲۰۰ و ۲۵۰ خرید ارسال رایگان میزن البته من تهران نیستم من خیلی وقت اصلا هزینه ار ...

خوبه والا 

من که این مدلی ندیدم

خرید ۳۰۰ هزارم هزینه ارسال خواست.

مطمعنی تازگیا خرید کردی

خوبه والا من که این مدلی ندیدمخرید ۳۰۰ هزارم هزینه ارسال خواست.مطمعنی تازگیا خرید کردی

تقریبا هفته ای یه بار خرید دارم الان شنبه یه بستم تحویل گرفتم پنج شنبم بسته دیگم میاد جفتشم ارسال رایگان من کدهارو از گوگل میگیرم

تقریبا هفته ای یه بار خرید دارم الان شنبه یه بستم تحویل گرفتم پنج شنبم بسته دیگم میاد جفتشم ارسال را ...

برا من هیچکدوم کار نکرد

یه بار گفت این کد تاریخ نداره

یه بار گف برا کالا های مخصوصه

یه بار گفت بالا ۵۰۰ هزار

برا من هیچکدوم کار نکردیه بار گفت این کد تاریخ ندارهیه بار گف برا کالا های مخصوصهیه بار گفت بالا ۵۰۰ ...

من تو گوگل سرچ میکنم کددد تخفیف دجی کالا صفحه اول میاد سایت موپن میرم تو اون کدهای داخل اون کاملا معتبره و حتی ساعت مهلتش بالاش نوشته که مثلا این کد تا ۵ ساعت دیگه معتبره