2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظرم اینه گاهی تغییر کوچیک مثلا اگه دماغ قوز خیلی شدید داره اگه عمل شه خوب هم هست باعث میشه زیبایی بیشتر به چشم بیاد

ولی به هیچ‌ وجه شخصا عمل هایی که طرف از کمبود اعتماد بنفس دائم دست به تغییر اعضایی از صورت و بدنش که مشکلی ندارن میزنه و از حالت و چهره واقعی خودش دور میشه رو نمیپسندم

عملی بودن نه ولی پلنگ بودن آره یه دورانی داره 

برای مردها حتی اصلاح هم نکن هر کاری میکنی برای دل خودت بکن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بینیمو خیلی دوست دارم عمل کنم چون بینی کوچیک از اول مد بوده

یا دندان سفید خیلی وقته ک زیبایی محسوب میشه

اما زل لب و زاوبه اینا بنطرم مقطعی هست 

مثلا قبلا صورت گرد رو زیبا می دونستند

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من نظرم اینه گاهی تغییر کوچیک مثلا اگه دماغ قوز خیلی شدید داره اگه عمل شه خوب هم هست باعث میشه زیبای ...

الان همه عملی شدن اعتماد به نفس ما نچرالا اومده پایین همرنگ نیستیم

سلطان خنده

هرچیزی اندازش خوبه

عمل هم درصورت نیاز و در حدی که از حالت طبیعی خارج نشی خوبه

ولی هرکاری رو برای دل خودت بکن نه صرفا جهت تایید مردا

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
الان چه صورتی زیبا میدونند ؟

الان همه زاویه دوست دارن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم