2777
2789
عنوان

سر چه کاری برم🤔🤔

548 بازدید | 14 پست

من دانشجو هستم هرجا میرم یا میگن سابقه کار یا میگن دانشجو نمیخوایم یا میگن ما سه ماه تابستون رو نمیخوایم باید کلا بیای....کار تو خونه میکنم تسبیح درست میکنم اما کمه دونه ای ۱۰۰۰ تومنه من تو یه روز ۷۰ تا میتونم بزنم میخوام برم سر یه کار ولی شرایطش اینه زبانم بلدم مدرک تدریسشو دارم اما هرجا میرم میگن حداقل یه سال باید سابقه کار داشته باشی

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد کار کنم ولی نیمسه

منم دقیقا 

حس اضافه بودن دارم داخل خونه 

دلم میخاد بمیرم 

تو چند سالته ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خونه زبان تدریس کن خصوصی

خواهرم ب همکلاسیاش گفته بود ک بیان بهشون یاد بدم قرار بود خبر بدن ولی ندادن

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
خواهرم ب همکلاسیاش گفته بود ک بیان بهشون یاد بدم قرار بود خبر بدن ولی ندادن

تو بیشتر تبلیغات کن میان کم کم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
۲۱ سالمه دانشجوام دلم میخواد برا خودم درآمد داشته باشم شدم انگل جیب بابام

منم 🥲 

دیگ خجالت میکشم ازشون پول بگیرم 

الان سه ماهه که هیچی نمیگیرم اصلا درخواست نمیکنم 

ی پول ندارم با رفیقام برم بیرون 😂😑😐

کاش میشد بریم سرکار 💔

ببین الکی بگو سابقه داری اسم یه آموزشگاه و مدیر و سوپر وایزرش رو یاد بگیر بگو اونجا کار کردی .. اونا هیچ وقت نمیرن بپرسن  خیالت راحت 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
مثلا تو دیوار خوبه؟؟؟ کار ترجمه هم میگن خوبه

اره دیوار 

به فک و فامیل بسپر 

بالاخره اونا بچه هاشون مدرسه میرن چند تا اونجا تبلیغات میگنن برات 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792