2777
2789

البته دلم میخواد 

چهار  پیش شوهرم میخواست یادم بده دو روزم باهم رفتیم اون موقعه نامزد بودم بعد موقعه یاد دادن گفتم آره منم گواهینامه بگیرم تنهای رانندگی میکنم بعدش شوهرم نارحت شد اره من تنهای با تو ماشین نمیدم مردم چی میگن دعوا کردیم بهم گفت تو جبه ماشین روندن نداری  واقعا آنقدر ذوق داشتم ولی کوفتم کرد بعدش دو سال پیش گفتم بهش که من برم گواهینامه بگیرم دیدم راضی نیست  بعد اون نه من گفتم ببرتم نه میگم 

ولی دلم میگیره حتی تو زندگیم یدونه نتونستم گواهینامه بگیریم  کلا هر وقت از چیزی خوشحالم واسش ذوق کنم کوفتم میکنه  کلا تو زندگیم هر چی که بقیه دارن من انکار ازش محروم

اینم بگم جایی که یاد میدن نزدیک یه ۴۰ دقیقه با ماشین راهه یکی حتما یه مرد ببرتم 

۴۰ دقیقه راه خیلی دوره بگرد جای نزدیک تر پیدا کن که خودت بری گواهینامه واجبه داشته باشی حتی اگه بهت ماشین نمی‌ده هم برو بگیرش.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ دقیقه راه خیلی دوره بگرد جای نزدیک تر پیدا کن که خودت بری گواهینامه واجبه داشته باشی حتی اگه بهت ...

نه تو شهر خودمون نیست  یه شهر دیگست فقط بعد تنهای نمیزارتم خودمم میترسم 

همه مردا همینن ولی تو از خواستت از دلخوشیت نزن و تلاشت و بکن برای به دست آوردنشون

اخه مگه دل خوشی مونده تو دلم اولن دلم نمیخواد بهش بگم چون میدونم نمی‌بره  کسیم نیست ببرتم  بعدش ۶ تومن پول میخواد عمرا بده همچین پولیو

اول این وابستگی که خودت باعثش قطع کن خودت اعتماد به نفس داشته باشی رفتار همسرم کم کم عوض میشه۴۰ دقه ...

تنهای هیچ جا نمیرم  نمیزارتم بعدش با اسنپ برم دیدی کشتتم بعدش آنقدر نرفتم میترسم ۲۰ سالمه اخه 

نه تو شهر خودمون نیست یه شهر دیگست فقط بعد تنهای نمیزارتم خودمم میترسم

ببین قسطی قبول می‌کنه آموزشگاه قسطی بده شهریه رو 

بعدم بگرد ببین خواهری مادری کسی باهات میاد ببر با خودت جلسه های عملی هم ۶ تا کن ۶ جلسه دو ساعته که تو یک هفته تموم بشه بجای دوازه جلسه یک ساعته.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ببین قسطی قبول می‌کنه آموزشگاه قسطی بده شهریه رو بعدم بگرد ببین خواهری مادری کسی باهات میاد ببر با خ ...

خواهرم  کوچیکه. مامانم هم میدونم نمیره چون واقعا باید با یه مرد برم د آینده ببنم چی میشه خودم پول جمع کنم  واقعاتو یه هفته هرروز برم تموم میشه

خواهرم کوچیکه. مامانم هم میدونم نمیره چون واقعا باید با یه مرد برم د آینده ببنم چی میشه خودم پول جم ...

کلاس آیین نامه رو غیر حضوری بزن چون چیز خاصی یاد نمیدن توش فقط کتابا رو بخر و بشین تو خونه بخون 

عملی رو ۶ جلسه کن 

مادرتم حتما راضی کن 

با این کاری که بت میگم کل پروسه توی ۳ ماه تموم میشه 

البته نه اینکه هر روز بری بیای ها مثلا  یک هفته میری کلاس عملی بعدش یه بار میری آزمون آیین نامه میدی قبول میشی بعدش بهت زنگ میزنن نوبت میدن برای آزمون رانندگی . که اونم هفته ای یک بار اگه قبول نشی . 

من تو ۳ ماه تمومش کردم .

بله با آموزشگاه رانندگی پارس می تونید شهریه رو اقساطی بدید و گواهینامه بگیرید

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام