2777
2789
عنوان

جاری سفید

1763 بازدید | 30 پست

من سبزه ام،جاریم سفید،همش مسخرم می کرد

من دخترم ۵سالشه،سفیده

حالا خودش تازه زایمان کرده،دخترش کاملا سبزست،البته میگم تازه ینی بچش ۷ماهشه

ازاون موقع همش میگه سبزه ها قشنگن،خخخخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من میگفت بچت به جاریت رفته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چه جاری بی عقلی داری😐🙌🏻که هنوز تو دوران مسخره کردن رنگ پوست مونده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا بچه هاتون برعکس اند

چون ژنتیک رنگ پوست قرار نیست صد در صد از مادر به بچه ارث برسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
جای بچتون چراعوض شده؟

بچه اون به باباش رفته،یعنی بابای جاریم،بچه من به شوهرم رفته،البته والدین خودم سفیدن،مادرم شبیه روس ها و چشاش سبزه،خودمو نمی دونم به کی رفتم