2777
2789
عنوان

جاری سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 30 پست
جای بچتون چراعوض شده؟خدابرات تلافی کرده ها .آی شیلوخ😍

عزیزم اون شعور نداشت وگرنه هر رنگی قشنگه،تفاوت هاست که زیباست،فکر کن همه مثل هم بودن چقدر بد میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من چند باری منو بخاطر لاغریم مسخره کرد و بعد بچه هام هم که لاغر بودن ولی بهداشت میگفت خوبن هی میگفت بچه هات کم وزنه چیزی بده بخورن 

الان دختر خودش انقدر تپل شده که هم مدرسه هم دکتر بهش اخطار دادن وزنشو کم کنه 

یه بیناری هم بابت همین وزن زیادش گرفته 

دختر 9ساله من اندامی دختر اون اصلا نمیتونی دوقدم راه بره باز تو ذهنش فکر میکنه اینطور خوبه و بچه های ما اشتباهن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم سفیدم ..پسرم سبزه  

از وقتی که بچم به دنیا اومده رنگ سبزه رو رنگ خیلیییی خوبی میبینم

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

چطور قد همو خیلی راحت مسخره میکنین و ربط ب دوره نداره ؟؟؟!!! رنگ پوست دوره داره فقط

چی؟؟

الان من قد کسی زو مسخره کردم که اینجوری میگی؟

مسخره کردن همه چیز آدما دوره اش تموم شده

بله یه دوره ای مسخره میکردن چون عقل نداشتن

الان مردم یاد گرفتن خودشونو دوست داشته باشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم اون شعور نداشت وگرنه هر رنگی قشنگه،تفاوت هاست که زیباست،فکر کن همه مثل هم بودن چقدر بد میشد

حالاجاریای من سیاهن  من سفید.ولی کسی که مسخره میکنه جاریم.البته سفیدیمو نه ها.ازحسودی

حالاجاریای من سیاهن من سفید.ولی کسی که مسخره میکنه جاریم.البته سفیدیمو نه ها.ازحسودی

جاریه دیگه،البته بگم جاری من ماهه،اگه این یه موردو فاکتور بگیرم،بسیار مهمان نواز و خونگرمه،کلا دوسش دارم