شکلات80 مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 357 عنوان تک نیت💚❤ | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 139 پست اگه دارین لطفا دریغ نکنید از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤ 1403/04/31 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 پسره خر پوله دختره از لخاظ مالی و فرهنگی پایینن خانواده شون به همنمیخورهمامان دختره زندس؟اگر اره دنبال مال و اموال پسرس خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
samir4679 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1325 دخترپوست خودتون گندمیه؟ولی روشن تر از گندمی؟ اره عزیزم مشخصات درس گفتی برا جنسیت چند درصد درسته ؟
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7696 بله بعدا اینجوری میشهالانم عصبانی هست ولی خب در اینده بیشتر میشهرابططون ۴ ماه عزیزم بنظرت خواهرم سمیه با محمد ازدواج میکنه؟؟؟؟ اگه بله کی؟؟؟ خوشبخت میشه؟ من از قیدت نمیخواهم رهایی
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 خانواده شون به همنمیخورهمامان دختره زندس؟اگر اره دنبال مال و اموال پسرس عاره زندس از اون خونواده های بتیغ هستن خوده پسره دخترع رو میخاد ؟؟ اصلا جدا میشن ؟؟
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 اره عزیزم مشخصات درس گفتی برا جنسیت چند درصد درسته ؟ م دخترتون گندمی میشه پوستش و ی ذره پوستش از خودتون تیره تره خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
samir4679 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1325 م دخترتون گندمی میشه پوستش و ی ذره پوستش از خودتون تیره تره اونو دارم الان دقیقا همینه که گفتی
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 عاره زندس از اون خونواده های بتیغ هستن خوده پسره دخترع رو میخاد ؟؟ اصلا جدا میشن ؟؟ با این اوضاعی که پسره دیده نهبچه ندارن؟پسر نداره؟اره جدا میشنبعدش ازدواج میکنه مرده با یه زن سطح بالا و جوون خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 اونو دارم الان دقیقا همینه که گفتی 🥲😂نمیدونمولی یکیشون میشه گندمییکیش سفید تر از خودتونشاید به عمه ای کسی بره خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15199 ب مدتی زیر نظرت میگیره بعدشم مامانشو میفرسته بیاد خاستگاریمبارک باشههه 😂🥺پسره عینکی هم هست از این ... هوراااااا خدا عوض خیر بهت بده برات کلی دعا میکنم که به دل ناامیدم امید دادی
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 عزیزم بنظرت خواهرم سمیه با محمد ازدواج میکنه؟؟؟؟ اگه بله کی؟؟؟ خوشبخت میشه؟ ارهبله خوشبخت میشه۸ ماه دیگه تا ۱۲ ماه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 هوراااااا خدا عوض خیر بهت بده برات کلی دعا میکنم که به دل ناامیدم امید دادی فدات بشمخبرشو بهم بدیا💖🥲 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
samir4679 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1325 🥲😂نمیدونمولی یکیشون میشه گندمییکیش سفید تر از خودتونشاید به عمه ای کسی بره جالب شد دوتا دختر عین هم دیدی الان یکی روشن یکی تیره تر فقط پ من هیچ تنوع نداره بچه دومم خدایا تنوع دقیقتر برام دقت کن شاید چیزی که دلم میخواد دیدی
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 با این اوضاعی که پسره دیده نهبچه ندارن؟پسر نداره؟اره جدا میشنبعدش ازدواج میکنه مرده با یه زن سطح بال ... بچع ندارن پسره قبلا از دوست دخترش یه پسر دار میشن ولی خب بچه سقط میشه امشخصات زن جدیدش چیا هست ؟؟
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7696 ارهبله خوشبخت میشه۸ ماه دیگه تا ۱۲ ماه عزیزم بنظرت من تا شهریور کدعروسی دعوتم النگو میخرم یانه؟ من از قیدت نمیخواهم رهایی
narenjiporteghal عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3179 یه حس معمولیزمانشو مشخص نیست ولی ۴ وعده۴ سال یا ۴ ماه میشه جواب منم بدیاینده تحصیلیم خوبه؟ کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره