شکلات80 مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 357 عنوان تک نیت💚❤ | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 139 پست اگه دارین لطفا دریغ نکنید از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤ 1403/04/31 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 اینطوری نشون نمیده اخه الان یعنی بعدا اینجور میشه؟ قربونت برم عزیزم ببخشید اخرین سوالم این ک رابطمون ... بله بعدا اینجوری میشهالانم عصبانی هست ولی خب در اینده بیشتر میشهرابططون ۴ ماه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 پس یعنی حالا حالا ها باهاش کات ندارم ؟ ممکنه کات کنین و دوماهی حتی تموم کنین ولی بعدش دوباره برمیگردین خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 ممکنه کات کنین و دوماهی حتی تموم کنین ولی بعدش دوباره برمیگردین اتفاقا الان از هم دور شدیم فک کنم الان جدایی داریم 😢
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 چند وعده جدایی دارن ؟؟ عزیزم ممنون بابت اینکه جواب دادین خیلی زحمت کشیدین ♥️♥️♥️ قربونت گلماون مشخص نیست برای جدایی چون دادگداه اینا هم هست ۸ وعده خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 قربونت گلماون مشخص نیست برای جدایی چون دادگداه اینا هم هست ۸ وعده پس قطعا جدایی بینشون هست ؟؟سر چی هست معلوم نیست ؟؟
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 نه متاسفانه ببین این یه حسهولی خیلی به دلم افتاده تا دو ماه دیگه یا ۳ ماه یا خاستگاری برات میاد دارو ساز هست یا داروخانه دارهیا توی دارنانه کار میکنهنمیدونم هرچی هست با داروخانه مربوطه😂پسر سر به زیر و اروم و مودبه از اون بچه مثبتا😂 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 دوهفته دیگه مثبت میشه تست بارداریم؟؟ بله خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 پس قطعا جدایی بینشون هست ؟؟سر چی هست معلوم نیست ؟؟ مرده وضع مالیش انچنان خوب نیست درسته؟زنه زیاد ریخت و پاش میکنهالکی خرج میکنهیکمم زیاد با رفیقاشه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15103 ببین این یه حسهولی خیلی به دلم افتاده تا دو ماه دیگه یا ۳ ماه یا خاستگاری برات میاد دارو ساز هست یا ... حست عااااالیهچون احتمالش هست که داروخونه کار کنم یعنی میشه برم سرکار
samir4679 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1325 بله خدایاشکرت ان شاء الله درست درمیاد حستجنسیت چی میتونی بگی برام؟اسمم سمیرا
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 مرده وضع مالیش انچنان خوب نیست درسته؟زنه زیاد ریخت و پاش میکنهالکی خرج میکنهیکمم زیاد با رفیقاشه پسره خر پوله دختره از لخاظ مالی و فرهنگی پایینن
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 حست عااااالیهچون احتمالش هست که داروخونه کار کنم یعنی میشه برم سرکار ب مدتی زیر نظرت میگیره بعدشم مامانشو میفرسته بیاد خاستگاریمبارک باشههه 😂🥺پسره عینکی هم هست از این عینک گردهقیافه کوگولی مگولی هم داره🤭انشالله میری سرکار تو همون ۲ ماه دیگه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 خدایاشکرت ان شاء الله درست درمیاد حستجنسیت چی میتونی بگی برام؟اسمم سمیرا دخترپوست خودتون گندمیه؟ولی روشن تر از گندمی؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙