شکلات80 مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 357 عنوان تک نیت💚❤ | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 139 پست اگه دارین لطفا دریغ نکنید از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤ 1403/04/31 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15090 مادرش شمارو پسندیده و یجورایی سر مجبوره خیلی حستون ماشالله قویهخودش علاقه ای نداره؟ آدم خوبی نیست؟
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 مرسی عزیزمببخشید ولی من خیلی زیاد دوسش دارم چرا از چشمم میوفته؟ خیلی ممنونم عزیزم چجوری بگمخیلی عصبانی و بداخلاقهبر خلاف شماشما خیلی محترم و با شخصیتی خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 مادرش شمارو پسندیده و یجورایی سر مجبوره س نام با زهرا نامی جدایی دارن ؟؟ رابطه شون باهم چجوریه ؟؟
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 وای خداکنه مرسی عزیزدلم ❤️❤️❤️ عزیزم بخدا شرمندتم💖🥲اشتباه شد با یکی از کاربراولی برای شما همون ۳ ماه خیلیی انرژیشو دریافت کردم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2058 چجوری بگمخیلی عصبانی و بداخلاقهبر خلاف شماشما خیلی محترم و با شخصیتی اینطوری نشون نمیده اخه الان یعنی بعدا اینجور میشه؟ قربونت برم عزیزم ببخشید اخرین سوالم این ک رابطمون چ مدت طول میکشه؟ میخوام بدونم طولانی میشه ؟ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 خیلی حستون ماشالله قویهخودش علاقه ای نداره؟ آدم خوبی نیست؟ 💖علاقه داره ولی خب زیاددد نه چون معنی عشق رو اصلا نمیفهمه و تا حالا هم عاشق کسی نبوده حوصله این چیزارو هم ندارهی ذره خانوادتن کمی بد ذاتن خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2058 عزیزم بخدا شرمندتم💖🥲اشتباه شد با یکی از کاربراولی برای شما همون ۳ ماه خیلیی انرژیشو دریافت کردم ن قربونت برم کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 خیلی حستون ماشالله قویهخودش علاقه ای نداره؟ آدم خوبی نیست؟ یه خاستگاری نداشتین که دارو ساز باشه یا داروخونه داشته باشه؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15090 💖علاقه داره ولی خب زیاددد نه چون معنی عشق رو اصلا نمیفهمه و تا حالا هم عاشق کسی نبوده حوصله این چیز ... مممنونم عزیزم و خسته نباشید که به سوالاتم جواب دادینکلی انرژی مثبت بهتوووون
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 حسممیگه یجورایی مجبور یمشی بخاطر ازدواج با اون بری ی شهر دیگه یا با خانوادت قطع رابطه کنی…🥲جون هیچ ... عمرا بخاطر کسی قید خونوادمو بزنم 😂😂
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 س نام با زهرا نامی جدایی دارن ؟؟ رابطه شون باهم چجوریه ؟؟ بلهدمدمییه دقیقه عاشق همن یه دقیقه جر و بحث😅 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 عمرا بخاطر کسی قید خونوادمو بزنم 😂😂 انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم💖🥲 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15090 یه خاستگاری نداشتین که دارو ساز باشه یا داروخونه داشته باشه؟ نه متاسفانه
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 بلهدمدمییه دقیقه عاشق همن یه دقیقه جر و بحث😅 چند وعده جدایی دارن ؟؟ عزیزم ممنون بابت اینکه جواب دادین خیلی زحمت کشیدین ♥️♥️♥️