شکلات80 مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 357 عنوان تک نیت💚❤ | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 139 پست اگه دارین لطفا دریغ نکنید از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤ 1403/04/31 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 اونم اقای با شخصیت و خانواده دار و محترمیه😍کاملا به هم میخورید ولی اختلاف سنی دارم سر همین خانوادم تاحالا اجازه ندادن..
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 ممنون عزیزم با چی تک نیت میگیری؟ میشه ببینی پس کی بهم پیشنهاد میده؟ با سایت گرفتم به درد نخوردالان حسم خوبه دیگه سوالاروجواب میدم ۵ ماه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 15130 یه اقایی با درامد بالا و با شخصت…همه چه تموم خلاصه😂از اون جنتلمنابه خارج کشور هم رفت امد داره بیشتر ... اگه به این پسره بگم نه این خاستگار ایندمه؟؟؟؟؟؟شت
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 ولی اختلاف سنی دارم سر همین خانوادم تاحالا اجازه ندادن.. ۹/۸ سال هست؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 آره دارم ولی اخه دوسش ندارم اصلا😭سال تا سال هم نمیبینمش . یه شهر دیگه هستن اونا ببخشید م بهم پیشنها ... بهتون پیشنهاد میدهولی به درد هم نمیخورید خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2058 ۹/۸ سال هست؟ میشه بهم بگی م کی بهم پیام میده؟منو با دوستاش که گعت کِی اشنا میکنه؟مرسی عزیزم کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 میشه بگین امسال پیشنهاد میده؟ ازدواج میکنیم؟ الان با کس دیگه ای هست؟ بلهنهبله خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
prixis عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 605 ۹/۸ سال هست؟ ۱۰ سال هست ولی همه جوره باهم اوکی هستیم رابطمون فراتر از هرچیزیه.. نمیدونم واقعا دوسش دارم دلم نمیخاد از دستش بدم
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2058 بهتون پیشنهاد میدهولی به درد هم نمیخورید مرسی عزیزمببخشید ولی من خیلی زیاد دوسش دارم چرا از چشمم میوفته؟ خیلی ممنونم عزیزم کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 میشه بهم بگی م کی بهم پیام میده؟منو با دوستاش که گعت کِی اشنا میکنه؟مرسی عزیزم ۳ روز دیگهمعلوم نیست خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 مرسی عزیزم حدود چند وعده ؟؟ ۲ سال دیگهاحتمالا خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2058 ۳ روز دیگهمعلوم نیست وای خداکنه مرسی عزیزدلم ❤️❤️❤️ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 اگه عاشقم نمیشه پس چرا میاد خاستگاری مادرش شمارو پسندیده و یجورایی سر مجبوره خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 967 ۱۰ سال هست ولی همه جوره باهم اوکی هستیم رابطمون فراتر از هرچیزیه.. نمیدونم واقعا دوسش دارم دلم نمیخا ... حسممیگه یجورایی مجبور یمشی بخاطر ازدواج با اون بری ی شهر دیگه یا با خانوادت قطع رابطه کنی…🥲جون هیچجوره نمیخوان کنار بیان خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙