2777
2789

من پیش خانواده شوهرم طبقه پایین زندگی میکنم ۱ ماهه عروسی کردن کلی مشکل درست کردن پدرشوهر خواهرشوهرم اومدن پایین تو خونه خودم کلی توهین فوش دادن بی احترامی کردن زدن سرم مادرشوهرم خودسر همشون خودسر میان پایین میرن کشو هارو بدون اجازه باز میکنن بدون در زدن میان تو دخالت میکنن تو همه چی حتی تو لباس زیرم لباس پوشیدنم خواهرشوهرام آدم نیستن محل نمیدن به زور یه سلام از دهنشون در میاد اونم یه روز میدن ۱ ماه نه اومدم قهر به شوهرم گفتم بیا تو شهر من خونه اجاره کنیم بشینیم اگه منو زندگیتو میخوای اون میگه نه من از اسمش شهره یه خیابونه فقط مثل روستاست جم نمیخورم یدونه بیمارستان داره ک هیچی نداره پارک رستوران کافه پاساژ هیچی نمیاد منم نمیتونم اونجا بمونم تو خواستگاري گفتم قبول کرد الان نمیاد قبلا تو عقد خیلی عاشقم بود هر کاری برام میگرد الان انگار من غریبه ام میخواد برم از زندگیش اصلا اصلا دوسم نداره

شوهر من بشدت مامانی بود و منو جلوشون قربونی میکرد

یه کاری کردم بین منو خانوادش یکی مجبور بشه انتخاب کنه

الانم که پیش منه محل سگ بهش نمیدم تا بفهمه چیکار کرده با من

مهاجرت کردیم و مجبور شد دنبالم بیاد

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یک ماه چه زود همه حرمتا رو شکستین همتون.

این همه پدرش خواهرش اومدن نشستن تو خونم کلی توهین یی احترامی کردن شوهرم مثل مجسمه نشست یه کلمه از دهنش در نیومد منم هیچی نگفتم سکوت کردم