2777
2789
عنوان

من باید چادری بشم بیاید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست
تا اینجاشو قبول شدم پزشکی و آزمون های پودمانی و اصلح فرهنگیان مونده

امیدوارم‌موفق باشید ❤️

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه با ماهواره کار دارن نه با مانتویی بودن مشکل

توی گزینش مساله مهم صداقت شرکت کننده است

وقتی یکی ادعای حجاب و دین و ایمونش میشه ولی 4تا سوال مذهبی رو نمیتونه جواب بده ردش میکنن

مثلا میگن راهپیمایی میری بگی آرههه همیشه بلافاصله میگه خوب مسیرش سخنرانش موضوع قطعنامه اش اگه دروغ بگی می مونی

یا میپرسه نماز جماعت میری بگی بله میپرسه خب رکعت دوم امام رسیدی چکار باید کنی رکعت سوم رسیدی به تشهد رسیدی به رکوع رسیدی چکار می کنی؟ اگه جواب درست ندی می مونی اینجا

ولی اگه با صداقت بگی نه نمیرم نه نماز جماعت نمیخونم سوالات بعدی هم انحرافی نمیشه دیگه

در مورد اپلیکیشن های خارجی و  ماهواره هم باید اشاره کنی به جهاد تبیین و استفاده درست و سواد رسانه ای و ... نه تنها امتیاز کم نمیشه امتیاز هم میاری

عزیزم اونایی که به خاطر کم سوادی یا مشکلات اخلاقی رد میشن الکی میان میگن این حرفارو که خودشون رو تبرئه کنن شما از منی که چند سال سابقه گرینش دارم بشنو فقط خودت باش...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم