2777
2789
عنوان

من باید چادری بشم بیاید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست
برای منم صاحب خونمون گفته بود من از هیچیش خبر ندارم فقط دو بار دیدم رو صورتش نقاشی بوده😐 بقیه هم که ...

نمیدونم چرا مردم‌انقدر‌حسودن یجوری زیرآب میزنن انگار اگه منو شما نریم سرکار اونارو استخدام میکنن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا درآمدش ب اعصاب خوردیش نمی ارزه مخصوصا اینک بچه کوچیک داری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اها مصاحبه شما سخت گیر تر هم هستمن کنکوری بودمراستش تو اتاق گزینش اصلااا بهم گیر نداد منو نپیچوند ال ...

برای منم اینجوری بود من یک صفحه توضیح میدادم آخرش می‌گفت باشه مینویسم حرامه 🤣 ، سوالات من بیشتر اینجور بود که می‌گفت خودت داخل موقعیت قرار بده بعد نظرت بگو، شما هم اون سه تا اتاق تکمیلی داشتین؟

برای منم اینجوری بود من یک صفحه توضیح میدادم آخرش می‌گفت باشه مینویسم حرامه 🤣 ، سوالات من بیشتر این ...

ی اتاق ازمون روانشناختی ی اتاق بحث گروهی ی اتاق تمرین تحلیلی

دقیقااا من هنوز داشتم مسئله رو باز میکردم میرفت سوال بعدی

نمیدونم چرا مردم‌انقدر‌حسودن یجوری زیرآب میزنن انگار اگه منو شما نریم سرکار اونارو استخدام میکنن

آره به خدا با این که بهش گفته بودم من یک بار ارشد ‌گرفتم چون کار نبود دوباره از اول خوندم و هیچ مشکلی نداشتم، خدایی نقاشی رویه صورت من چه مشکلی ایجاد میکرد ( اون موقع صداشم می‌شنیدم خیلی گریه کردم اگه اون بنده خدا بهم زنگ نمی‌زد فکر کنم سکته می کردم)

آره به خدا با این که بهش گفته بودم من یک بار ارشد ‌گرفتم چون کار نبود دوباره از اول خوندم و هیچ مشکل ...

الان کارو‌گرفتید ؟ 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
ی اتاق ازمون روانشناختی ی اتاق بحث گروهی ی اتاق تمرین تحلیلیدقیقااا من هنوز داشتم مسئله رو باز میکرد ...

برای ما ایفای نقش ، بحث گروهی ، تدریس. وقتی رفته سوال بعدی یعنی یاد داشتی، وقتی یک سوال تبدیل به صدتا کرد یعنی شک داره یاد داری