2777
2789
عنوان

من باید چادری بشم بیاید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست
الکی جو ندیدن چادر ملاک نیست اول که ازمون کتبی باید سبز بشی و بعدم تو مصاحبه چادر ۱۰ امتیاز داره چاد ...

من کلی شنیدم چون همسایه ها گفتن این چادر نمیپوشه و معلوم شده دروغ گفته رد شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینطور نیست همکار من با کلی ارایش و کاشت مژه و تتو ابرو و ژل و ...مانتویی بودن و اینکه تو اینست ...

خب حتما شهری ک هستید گزینشش اسون میگیره

خراسان رضوی ک‌خیلی سختگیره

اون عدم صداقت داشته و عدم صداقت کد میخوره شمام داری همینکارو میکنی بعدنم رد شی میگی برا چادر بود نه عزیزم برا صداقت نداشتنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

اون عدم صداقته، معلم باید صادق باشه، آرایش غلیظ و کاشت هم چون بچه ها بیش از خانواده و اطراف به معلم توجه میکنن

عزیزم اینی که شما میگی با اینکه بگیم فقط چادریا قبولن فرق داره به خاطر دروغ رد میکنن نه به خاطر بی چادر بودن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

همین که برای قبولی سوالات دینی می پرسند یعنی فاتحه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

تو رو خدا دروغ نگید هرچی هستید همون باشید 

معلم شدن فقط درس دادن نیس 

بچه ها حق دارن معلم راستگو داشته باشن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
لازم نیس چادر سر کنی یا تغییر کنیخیلیا(تاکید میکنم)خیلیا بی حجاب و بدون چادرنآزمون که قبول میشن بعدش ...

نه همچین چیزی نیست... درمورد تحقیقات محلی متاسفانه.. اونا میان تو محل شاید از یکی از اونایی که معرفی کردی سووال کنن.. بعد راه میوفتن میرن ازچندنفرم میپرسن حالا حرفای اون اولی رو با بقیه مقایسه میکنن اونو قت یه کلمه جابجا باشه میزنن عدم صداقت پرونده مختومه... تمام چون خودمونم داشتیم

یعنی میگی روز مصاحبه هم‌با مانتو برم؟

من نمیتونم برا شما تصمیم بگیرم ولی اگرم با چادر رفتی بگو بعضی مواقع چادر میپوشم چون میفته بیرون وکد میخوری

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب پس الان بگید درستتتت ترین کار چیه چیکارکنم

تاپیکامو بخون عزیزم درمورد آزمونه

ولی قطعا حجابتو درست کن چادر نمیتونی سر کنی سر نکن فقط امتیازشو نمیگیری ردت نمیکنن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.