2777
2789
سلام حدیثک جان.خوبی؟چی شد گلم؟بیبی چک زدی؟

سلام عزیزم دیروز پریود شدم .. حالا که فکرشو میکنم میبینم الکی خودمو انقدر اذیت کردم چون شوهرم هنوز دو ماهه عمل واریکوسل انجام داده .. از توی همین سایت خیلی مطلب خوندم که بعد از چهار ماه حداقل نتیجه گرفتن، شما چی؟ باردار شدی؟

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دیروز پریود شدم .. حالا که فکرشو میکنم میبینم الکی خودمو انقدر اذیت کردم چون شوهرم هنوز د ...

خوب پس تا یکی دو ماه دیگه هم خودتو،هم شوهرت رو حسابی تقویت کن و بعد اقدام کن،ایشالا که نتیجه میگیری عزیزم.والا من فعلا بیبی چکم هاله انداخته

خوب پس تا یکی دو ماه دیگه هم خودتو،هم شوهرت رو حسابی تقویت کن و بعد اقدام کن،ایشالا که نتیجه میگیری ...

عزیزززززم چقدر خوشحال شدم ... مبارکه صد در صد بارداری... چ حس خوبی داری دیگه از این استرس راحت شدی.

چندماه اقدام بودی؟ مشکلی که خودتو شوهرتون نداشتید:؟

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
عزیزززززم چقدر خوشحال شدم ... مبارکه صد در صد بارداری... چ حس خوبی داری دیگه از این استرس راحت شدی. ...

مرسی گلم،ایشالا به زودی قسمت شمام بشه.

ماه دوم اقدام بود.شوهرم که مشکلی نداره ولی من یه کم تنبلی تخمدان دارم و دارو خوردم و شکر خدا جواب داد

مرسی گلم،ایشالا به زودی قسمت شمام بشه. ماه دوم اقدام بود.شوهرم که مشکلی نداره ولی من یه کم تنبلی تخ ...

خب الحمدالله عزیزم ..مبارکت باشه انشالله بهترین دوران رو بگذرونی ... دعا کن منم از این شرایط سخت بیرون بیام و بچه دار شم