2777
2789

من این ماه استفاده کردم چهار روز دیگه موعدمه ... دل تو دلم نیست

اگه اسپرم شوهرتون خوب باشه باردار میشی احتمال خیلی زیاد 

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این ماه استفاده کردم چهار روز دیگه موعدمه ... دل تو دلم نیست اگه اسپرم شوهرتون خوب باشه باردار م ...

منم چهار روز دیگه موعدمه،منم دل تو دلم نیست،روزا برام نمیگذره.

شما بعد از تزریقش چند بار اقدام داشتین؟

منم چهار روز دیگه موعدمه،منم دل تو دلم نیست،روزا برام نمیگذره. شما بعد از تزریقش چند بار اقدام داشت ...

خیلی سخته این روزها دیگه نمیگذره ..من دوازدهم تزریق کردم همون دوازده و سیزده و چهاردهم و یک شب در میان تا هجدهم 

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
من دو تا آمپول رو روز سیزده و چهارده زدم.روز چهارده و شانزده هم اقدام کردمبه نظرتون کافیه یا اقدامام ...

کاش همون روزی که تزریق کردین نزدیکی میداشتید که اسپرم تو رحمتون باشه ولی روزهای مناسبی نزدیکی داشتید انشالله که بشه .

من دو تا آمپول رو روز سیزده و چهارده زدم.روز چهارده و شانزده هم اقدام کردمبه نظرتون کافیه یا اقدامام ...

چند ماه اقدام کردید؟

منم دوازدهو سیزده زدم پونزدهمو شونزدهو هفدهم اقدام کردم الانم به شدت دلدرد و معده درد داااااارم فکر ...

منم کمی درد زیر شکم دارم فکر کنم مربوط به امپوله