2777
2789
من علایمی ندارم.شما ماه چندم اقدامی؟

من چندماه اقدام کردم با وجود تخمک عالی باردار نشدم بعد متوجه شدیم شوهرم واریکوسل داره. پنجاه روز پیش عمل کرد . ماهی که عمل کرد اقدام نداشتم این ماه اقدام کردیم ... خیلی امیدوار نیستم حامله باشم ، ولی دیگه تحمل این انتظار رو ندارم

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد چی؟اره احتمالن بخاطر امپولاس

کمر درد و درد زیر شکم از عوارض امپول..

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
من چندماه اقدام کردم با وجود تخمک عالی باردار نشدم بعد متوجه شدیم شوهرم واریکوسل داره. پنجاه روز پیش ...

ایشالا که باردار میشی عزیزم.خیلیا بعد از عمل شوهرشون باردار شدن.نا امید نباش

من این بار ماه دومه ک استفاده کردم ... ماه پیش ک همه چیز خوب بود ولی باردار نشدم 😔 من دکترم گفت تا ...

من دو بار اقدام داشتم.چقد احتمال بارداری هست به نظرتون؟اقدامم کم بود؟

ایشالا که باردار میشی عزیزم.خیلیا بعد از عمل شوهرشون باردار شدن.نا امید نباش

ممنونم

انشالله شما هم باردار هستی

من چندماه اقدام کردم با وجود تخمک عالی باردار نشدم بعد متوجه شدیم شوهرم واریکوسل داره. پنجاه روز پیش ...

عززیزم ... انشاالله ک مامان شدی رفته 😍😍

واقعا انتظار این ک بدونی مامان شدی یا نه سخت ترین انتظار دنیاست 😔

من دو بار اقدام داشتم.چقد احتمال بارداری هست به نظرتون؟اقدامم کم بود؟

اگه خدا بخواد و قسمت باشه ک انشالله بوده یکبار اقدامم کافیه برا مامان شدن😉😍😍 

بهش فکر نکن عزیزم ... همین استرس زیاد شاید باعث بشه ک خدایی نکرده لقاح صورت نگیره .