2777
2789
نه یکم تیر میکشه ول میکنه ولی تند تند گرسنم میشه هر چقدرم میخورم هی در حال جویدنم ماه قبل اصلا این ح ...

الهی... عزیزم نود در صد میگم بارداری.سر پسرم اینجوری بودم.تقریبا از یک هفته بعد از اقدامم اصلا احساس سیری نداشتم و هر چی میخوردم سیر نمیشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالا باردار بودی که ایشالا هستی خبرشو بگو بهم

چشم .. خداکنه من باردار شم کل سایت رو خبر دار میکنم .

شما هم خبرم کنید.

من سه شنبه موعدمه

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
چشم .. خداکنه من باردار شم کل سایت رو خبر دار میکنم . شما هم خبرم کنید. من سه شنبه موعدمه

حتما خبر میدم.من چهار شنبه موعدمه ولی همون سه شنبه ایشالا بیبی چک میذارم.خدا کنه مال هممون به سلامتی مثبت شه

منم شنبه این آمپول رو زدم . دومین ماهه که میزنم باید تا 10 مهر صبر کنم و اگر پری نشدم بی بی چک بزنم.

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.