2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌ جاریم متولد ۶۴ به همه گفته ۶۸ ،‌من یکبار ک مسافرت رفتیم و برای هتل شناسنامه لازم شد متوجه شدم، ولی واقعا ب من ربطی‌ نداره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خب به تو چه.دوس داره دلش میخاد...مگه تو کیه زندگیشی که راست همه چیو بهت بگه..اینکه میگی نفهم فرضت کزده هم از این ناشی میشه که سرت توو زندگیه اونه...سرتو از زندگی بقیه بیاری بیرون هیچوقت نفهم فرض نمیشی...

بخدا نمیدونه چون ساده هست میدونم بهش نگفته همش غصه میخوره چرا بچه دار نمیشیم

باور کردنی‌ نیست واقعا 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب به تو چه.دوس داره دلش میخاد...مگه تو کیه زندگیشی که راست همه چیو بهت بگه..اینکه میگی نفهم فرضت کز ...

برو بابا ب من همه چه منم جاریشم خخ ب توچه ک اومدی حرف مفت میزنی من اتفاقا دوستش دارم فقط حرف دلمو اینجا گفتم 

برو بابا ب من همه چه منم جاریشم خخ ب توچه ک اومدی حرف مفت میزنی من اتفاقا دوستش دارم فقط حرف دلمو ای ...

خب وقتی حرفتو توو ی جای عمومی میزنی باید جنبه ی شنیدن حرف بقیه رو هم داشته باشی 

وا ب شوهرشم دروغ گفته واقعا فکرمیکنی مهم نیست؟ اگه شوهرش سنشو میدونست باهاش ازدواج نمیکرد چون بچه دا ...

ینی شوهرش موقه عقد ی نگا ب شناسنامه نکرد؟؟؟😐

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.