2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 45 پست

خب واقعا به تو ربطی نداره. چون جاری هست فک نکن باید حتما ازش بدت بیاد. اونم یه بنده خداس داره زندگیشو می کنه

منم از دروغ بدم‌میاد اما اصلا اهمیت نمیدم. مثلا یه خواهرشوهر دارم سرویس بدل رنگ و رو رفته میندازه میگه طلاست و همه عالم میدونن ها طلا نیست ولی باز میگه طلاس.‌با اینکه کلی طلا داره ها. ولی گیر داده به اون که اینم طلاست🤣 بعضی ها دروغ نگن می میرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم تو جمع ی بار ضایعش کن پرو رو مثلا بحث سن و بکش وسط بعد که سنشو گفت بگو مثلا من که تاریخ تولدتو ...

چرا اخه؟دلیلش؟

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
خب واقعا به تو ربطی نداره. چون جاری هست فک نکن باید حتما ازش بدت بیاد. اونم یه بنده خداس داره زندگیش ...

بدم نمیاد اتفاقا خیلی ادم خوبیه اگه بدم میومد بهش میگفتم

اخی گناه دارن اینا از زندگی چیزی نفهمیدن

والا مامان منم ۳۰ سالش نیست ولی خب واقعیت و میگه ورزش میکنه سرحال!

همه جام سنشو راست میگه این که بهتره همه بگن اصلا بهت نمیاد ۶۰ باشی 

کاربری دست ۳ تا دوسته
شوهرش عقد کردن یه بارم تاریخ تولدشو نگاه نگرده؟؟؟؟

نمیدونم شاید ب اون گفته شناسنامه ام بزرگه ولی ما می شناسیمشون سن و سالشو میگم داداشش ک دوسال ازش کوچکتره هم سن داداشمه متولد ۵۶ هست همکلاس بودن 

بدم نمیاد اتفاقا خیلی ادم خوبیه اگه بدم میومد بهش میگفتم

باور کن اندازه همون ۳۰سال زندگی کرده اوناکه سختی میکشن مخصوصا خانوما واقعا از زندگی چیزی نمیفهمن چون نصف عمرشون ب بچه بزرگ کردن گذشته خودشونو‌فراموش کردن 

وا ب شوهرشم دروغ گفته واقعا فکرمیکنی مهم نیست؟ اگه شوهرش سنشو میدونست باهاش ازدواج نمیکرد چون بچه دا ...

ضرری به شما رسونده؟‌

بعدم‌ چطور ممکنه برادر همسرتون سن همسرش‌ و ندونه؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من شوهرم 32,سالشه مادرشوهرم میگه چهل سالمه 

من 29سالمه مادر شوهرم میگه منو تو مثل خاهریم بهش بر میخوره بگه مادر فرزند منو همسن خودش میدونه درحالیکه من همسن فرزند دومشم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ضرری به شما رسونده؟‌بعدم‌ چطور ممکنه برادر همسرتون سن همسرش‌ و ندونه؟!

بخدا نمیدونه چون ساده هست میدونم بهش نگفته همش غصه میخوره چرا بچه دار نمیشیم