2789

نه 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا دیر نیست 

میدونی چیه من ۱۶سالگی ازدواج کردم اما الان که ۳۱سالمه دلم جوون تر شده و میگم کاش الان عروس میشدم چون شوهرداری و زندگی رو بلد ترم اون موقع انقدر بچه بودم هیچ لذتی از ازدواجم نبردم

نهمن ۳۱ عقد کردمببخش ولی ازدواج کلا مزحرفه

با ادم خوب که با هم تفاهم داشته باشین و هم دوست داشته باشین شیرین در کنار سختی هاش ولی امان از این که یکی از این نباشه زهره 

میفهمم چی میگی

واسه خانما نمی‌دونم چون من زیر ۲۰ ازدواج کردم 

ولی شوهرم تو ۳۱ سالگیش با من آشنا شده و ازدواج کردیم و به نظرم از جوونی و مجردیش به اندازه کافی استفاده کرده بعد وارد چالش متاهلی شده و خیلی بهتر با مسائل کنار میاد تا منی که تازه نوجوونی رو دارم تموم میکنم 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

نه اصلا دیر نیست میدونی چیه من ۱۶سالگی ازدواج کردم اما الان که ۳۱سالمه دلم جوون تر شده و میگم کاش ال ...

الان شروع کن بازم انگار تازه عروس و دامادین من خیلی ها رو دیدم اول ها اینجور نبودن ولی الان بهتر شدن

واسه خانما نمی‌دونم چون من زیر ۲۰ ازدواج کردم ولی شوهرم تو ۳۱ سالگیش با من آشنا شده و ازدواج کردیم و ...

فاصله سنی اذیتت نکرد چون اون خیلی چیزها رو تجربه کرده مثل تو براش تازگی ندارن ؟

فاصله سنی اذیتت نکرد چون اون خیلی چیزها رو تجربه کرده مثل تو براش تازگی ندارن ؟

نه اتفاقا خیلی پر انرژیه و هیجانش زیاده تو همه چی پا به پام راه میاد و دوباره داره خوش گذرونی می‌کنه 😁

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂