2777
2789
به به چ کد بانویی 🥲

⚘⚘💋

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر بادمجون چیه عزیزم

ما بختیاریا ی غذا داریم البته با گوشت گوسفند درس میکنن اما من اصن گوشت قرمز دوس ندارم مامانم با گوشت مرغ درس میکنه خیلی عالی میشه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
وقت داری دستورشو بدی😋

عزیزم برنجشو که بلدی

خورشتام فقط یه راز دارن که خیلی خوشمزه میشن

اونم اینه 

مثلا برای ۴ نفر گوشت یا ماهیچه 

حدود یه کیلو پیاز رو خلالی میکنم وتفت میدم بعدم گوشت وزردچوبه یه کوچولو دارچین اضافه میکنم وابجوش میریزمو ۶. ۷ ساعت با شعله کم میپزم تا کامل پخته بشه نیم ساعت اخر یه کوچولو رب گوجه وابغوره میریزمو بعد نیم ساعت هم خاموش میکنم زیرشو

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

چه با سلیقه🤩

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

قیمه

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
ماکارانی

چجوری درست میکنی چیا میزنی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ما بختیاریا ی غذا داریم البته با گوشت گوسفند درس میکنن اما من اصن گوشت قرمز دوس ندارم مامانم با گوشت ...

همسرم بختیاری ازشوم میپرسم منم قورمه رو از خواهر شوهرام یاد گرفتم همه تعریف میکنن 🤩