2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 62 پست
ببخشید واضح تر میگین عزیزم؟متوجه نشدم

ببین تا حالا پیش اومده مثلا با ی پسر بگو و بخند داشته باشی بعد پارتنرت دیده باشه ؟ ( میگم شاید از سر ی اتفاقی غیرتی و حساس شده ) با اینکه هیچ نیست بدی نداشتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه جدا شدیم،بخاطر من هشت ساعت منتظر معذرت خاهیش بودم زنگش نزدم،اونم این هشت ساعتی ک من نبودم ...

عزیزم گریه نکن ،اونی که باید گریه کنه اونه که یه ادم خوش قلبی مث تورو از دست داده ،اگ قدرتو بدونه برمیگرده 

عزیزم گریه نکن ،اونی که باید گریه کنه اونه که یه ادم خوش قلبی مث تورو از دست داده ،اگ قدرتو بدونه بر ...

باشه عزیزم دعام کن خدا ب دلم آرامش بده

تو سی سالگی حقم نبود😭😭😭سیگارشو ذره ذره ترکش دادم تا پاک باشه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
حیف چشماته میدونی اون لایق تو نبوده

برای آرامش دلم دعا کنین عزیزم

من اصلا تو سی سالگی اهل اینجور روابط نبودم

ول کنم نبود و گفت پشیمونت نمیکنم

ذره ذره سیگارشو ترکش دادم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین تا حالا پیش اومده مثلا با ی پسر بگو و بخند داشته باشی بعد پارتنرت دیده باشه ؟ ( میگم شاید از سر ...

فک نکنم،از روز اول بهم گفت من حساسم زیاد،وقتی هنوز غیرتیم نشده بود روم

منم نظرم همین بود ک بهش بگم اول این مشکلت حل بشه بعد بیا خاستگاریاونم گفت تو اگ منو میخاستی از حرفم ...

این احتمالا بخاطر شکاک و پارانوئید بودنش هست و کیخواد واکنشت را بسنجه که واست عادیه و یا نه

ببخشید ی سوال ..ی پسر هست که ادعا داره منو دوست داره منم قبلاً بهش گفتم که دوسش دارم ، بعد این پسر ح ...

بله شک داره...نمیشه بگی شکاک هستش چون شاید دوستاش بهش یاد دادن...تحت تاثیر چیزی قرار گرفته...خیلی دلایل داره...پیش روانشناس برید اگر واقعا قصدتون ازدواجه

بهم فرصت آشنایی بیشتربدید

واینکه همون اتفاقی که افتاده بدون استرس یابرخوردبدبه صورت عادی بهش توضیح بده

بزاربهت اطمینان کنه وبهش ثابت کن توهم مشتاقی به ازدواج بااون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣