2821
2789
عنوان

پسری که

664 بازدید | 62 پست

بهتون بگه داری بهم خیانت میکنی درصورتی ک هیچ خبری نباشه و بهش وفادار باشین

و سه بارم خاب دیده بهش خیانت کردین

و بیرونم اگه چن ساعت بخاطر شغلت نتونی پیامش بدی دعوا راه بندازه

پیشنهاد ازدواج بده قبول میکنین و خوشحال میشین؟

خودشم ادعا داره ک از دوس داشتن زیادشه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیر وتمام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

نه اصلا! شکاک و بدددله

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

شکاکه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

غلط کرده پیامک میده زنگ میزنه مرده بیاد مردونه بیاد خاستگاری،ضما دخترا کاش ی لحظه فکمیکردین داداش یا پدرتون چ حسی میشه بفهمه با یه پسر درارتباطین بعد وارد رابطه بشین،دیگه اینکه پسرا صددرصد میخوان ازتون استفاده کنن بجای خودش.

شماها خییییلی بی معرفتین

2790
2823
2791
2779
2792