2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نظرم همین بود ک بهش بگم اول این مشکلت حل بشه بعد بیا خاستگاریاونم گفت تو اگ منو میخاستی از حرفم ...

اون داشته امتحانت میکرده...اگر بهش پا میدادی میگفت قبلا این کار و کردی برات عادیه...فردا میگه از کجا معلوم فقط با من بود...من پسرم...بخدااااا این مدل شروع کردن رابطه ها یعی شکستن و آسیب زدن به خودت خواهر عزیز💐

ببین آشنایی بعد خاستگاری خیلی خیلی موفقیت آمیزتره تا قایمکیو قبل خاستگاری.چ اشکال داره بیاد خاستگاری ...

منم روز اول همینو گفتم،اما قبول نکرد گفت آشنا بشیم

حالام درصورتی ک مشکل شکاک بودنش حل نشده میخاس بیاد خاستگاری،منم گفتم بزار بیشتر آشنا بشیم،درصورتی ک طاقت نداشت پیشش ک میرفتم دس میزد ب بدنم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اون داشته امتحانت میکرده...اگر بهش پا میدادی میگفت قبلا این کار و کردی برات عادیه...فردا میگه از کجا ...

میفهمم حرفتونو ولی سه روز تمام اسرار کرد،گفت پشیمونت نمیکنم،وگرنه من اصلا اهل این حرفا نبودم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
کافر همه را به کیش خود پنداردپسری که انقدر رو ی چیزی شکاکه ، احتمالا خودش ی کارایی داره میکنه

دوستمم همینو میگفت

منم نظرم همین بود ک بهش بگم اول این مشکلت حل بشه بعد بیا خاستگاریاونم گفت تو اگ منو میخاستی از حرفم ...

تورخدا میشه باهاش ازدواج نکنی ! همچین ادمی یه ساعت بعد از عقد تازه روی واقعی خودشو نشون میده تازه بهت تيکه میندازه که تو ول بودی من دستمالیت میکردم ، ینی همه مردای ایرانی همینن چون غیرتی هستن محاله به جدایی نکشه

اگر وا دادید که کلا دورشو خط بکشید بعدا میزنه تو سرتون ...

دیگه کات کردیم تموم شد

پس چرا خودتون خاستگاری کردین از دوس دخترتون؟

نه😞😞سه بار فقط خاب دیده بهش خیانت کردممیگفت نامزد بشیم بیشتر پیشتم،بهتر میشم

شده با جنس مخالف طوری رفتار کنی که اون دوست نداشته باشه ؟ حتی اگر دور از چشم اون باشه و خبر نداشته باشه ولی تو فکر کنی اگه میدید ناراحت میشد ..

اون داشته امتحانت میکرده...اگر بهش پا میدادی میگفت قبلا این کار و کردی برات عادیه...فردا میگه از کجا ...

ببخشید ی سوال ..

ی پسر هست که ادعا داره منو دوست داره منم قبلاً بهش گفتم که دوسش دارم ، بعد این پسر حتی قبل اینکه بهش اعتراف کنم چندبار با اکانت های فیک میومد پیوی تا ببینه پا میدم یا نه ، وقتی اعتراف کردم هم اینکارو کرد تا امتحانم کنه ،بعد من از این حرکتش ناراحت شدم چون فهمیدم خودشه ، ولی اون ادعا می‌کنه واسه بازکردن سر صحبت با من این کارو میکرده ( تو مدتی که قهر بودیم ) ، بنطرتون این آدم قصدش از این کارا چیه ؟ واقعا علاقه اش واقعیه ؟ میشه روش حساب کرد یا شکاکه

تورخدا میشه باهاش ازدواج نکنی ! همچین ادمی یه ساعت بعد از عقد تازه روی واقعی خودشو نشون میده تازه به ...

عزیزم دیگه جدا شدیم،بخاطر من هشت ساعت منتظر معذرت خاهیش بودم زنگش نزدم،اونم این هشت ساعتی ک من نبودمو خیانت ب خودش میدونس و بلاکم کرده😔😔اقدر امشب گریه کردم

شده با جنس مخالف طوری رفتار کنی که اون دوست نداشته باشه ؟ حتی اگر دور از چشم اون باشه و خبر نداشته ب ...

ببخشید واضح تر میگین عزیزم؟متوجه نشدم