2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 62 پست
ن شکاک هس .دقیق شوهر من همینجور بود.میدومستم شکاکه ولی خواستمش.و الان پشیمونم

الان اون عشق و علاقه قبلو داره؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اون پسر دچار اختلالات روانی شده...شکاک هستش ...یا پدرش خیانت کرده یا دوستاش...یا هم خودش...اول باید ...

بهمم یبار گفت ک همیشه فک میکردم به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد،،

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده پیامک میده زنگ میزنه مرده بیاد مردونه بیاد خاستگاری،ضما دخترا کاش ی لحظه فکمیکردین داداش یا ...

اولش گفتم بیا خاستگاری،گفت مگه نشناخته میشه و اصرار کرد..

حالا ک شناختمش گفت بیام خاستگاری،بخاطر این رفتاراش من خوشحال نشدم از حرفش

و گفتم باید بیشتر همو بشناسیم

باهام بهم زد

یعنی شما با هیچ دختری وارد رابطه نشدین؟

خیرسرم‌میخاستم برم خاستگاریش گف فعلا شرایط ندارم دوست باشیم تا چنوقت دیگه منم این شرایطوقبول نکردم.اشتبا کردم همون اول باید به پدرش میگفتم نه اینکه به خودش بگم

تو کانال ایتا اسمش چیزهایی که نمی خواهند بدانید 

یک داستان واقعی بود که دختر با دوست پسرش ازدواج میکنه همم خیلی دوست داشتن ولی پسر خیلی شکاک بوده اعتماد نداست دیگه وقتی میرفت بیرون درو رو دختره قفل میکرد و گوشیش گرفت و حتی پنجره ها رو هم نرده گذاشت کلا ارتباطاتش قطع کرد از همه دختره هم هیچی نمی گفته 

اخرش یک روز دختره تنها بود طی یک حادثه اتیش سوزی رخ میده دختره هم نمی تونه از کسی کمک بگیره نه زنگ بزنه... اخرش میسوزه میمیره 

پسرم خیلی دوستش داشت از عذاب وجدان خودکشی می کنه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
بهمم یبار گفت ک همیشه فک میکردم به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد،،

البته شاید فیلمم زیاد میبینه ...در کل ولش کن نمیارزه ...مثل قمار میمونه...فردا باید زندانی شی تو خونه ارتباط تم با همهههه قطع کنی که اولیا حضرت ناراحت نشن یا شک نکن

اون پسر دچار اختلالات روانی شده...شکاک هستش ...یا پدرش خیانت کرده یا دوستاش...یا هم خودش...اول باید ...

منم نظرم همین بود ک بهش بگم اول این مشکلت حل بشه بعد بیا خاستگاری

اونم گفت تو اگ منو میخاستی از حرفم خوشحال میشدی ک گفتم بیام خاستگاری

و بعدشم پیشش ک میرفتم زیاده روی میکرد،دست میزد ب بدنم

و هیچ معذرت خاهیم بعدش نمیکرد

اولش گفتم بیا خاستگاری،گفت مگه نشناخته میشه و اصرار کرد..حالا ک شناختمش گفت بیام خاستگاری،بخاطر این ...

ببین آشنایی بعد خاستگاری خیلی خیلی موفقیت آمیزتره تا قایمکیو قبل خاستگاری.

چ اشکال داره بیاد خاستگاری اول ،بعد بگین چنوقت معاشره کنیم ،مشاوره بریم اگر پسندهم بودیم ک مبارکه اگرم نبودیم که هرکی راه خودش

والا هرچقدم پول خرج کنه و گل بخره یه روزی بخاطر این شکاکیاش زندگی خراب میشه 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

تو کانال ایتا اسمش چیزهایی که نمی خواهند بدانید یک داستان واقعی بود که دختر با دوست پسرش ازدواج میکن ...

نه😞😞سه بار فقط خاب دیده بهش خیانت کردم

میگفت نامزد بشیم بیشتر پیشتم،بهتر میشم