nirvanaaa_zd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1835 عنوان چیکارکنم تو باشگاه آبروریزی نشهه🥲 188 بازدید | 7 پست سلاممملکم شب همگی بخیرفردا صبح اولین جلسمه ک میرم باشگاهتو تاپیک قبلم یچیزایی گفتم اگ خواستین نگاه کنین راهنماییم کنین ممنون میشملطفا اگ نکته ای هس بگین...کلاسم چربیسوزیهقبل و بعدش چیکارکنم ک مث گیجها رفتارنکنم🤦🏼♀️😂🙂راستی چی باید بپوشمممم اصن 1403/04/30 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
best_mahdieh عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 6714 راستش خیلی این چیزایی که گفتی مهم نیستن ی لباس ورزشی خوب بپوس ی قمقمه اب ببر قبلش هم حتما دوش بگیر
دخترپاییز۱۳۷۵ عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8886 چادر ملی باید بپوشی من قجری دارم با اونم میشه یا فقط ملی؟ آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
عریان_تر_از_باباطاهر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1034 یه کتونی تمیز باید ببری اونجا کفشتو با اون عوض کنی تو باشگاه بپوشیش
nirvanaaa_zd مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1835 راستش خیلی این چیزایی که گفتی مهم نیستن ی لباس ورزشی خوب بپوس ی قمقمه اب ببر قبلش هم حتما دوش بگیر ی شلوار جذب کشی کرم با کراپ بپوشم اوکیه؟چون هنوز هیچ خریدی نکردم ع نظر لباس ورزشی و ساک و اینابجای ملحفه شال پهن کنم زشت نیس؟نمیتونممم پیداکنم همشون بزرگه
best_mahdieh عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 6714 ی شلوار جذب کشی کرم با کراپ بپوشم اوکیه؟چون هنوز هیچ خریدی نکردم ع نظر لباس ورزشی و ساک و اینابجای م ... کرمی نپوش مشکی باشه بهتره خب ی شال ببیر ولی شال سر میخوره زیرانداز باید فوم باشه