2777
2789

پسرمو دوماهه میبرم زیمیناستیک شیطنت را داشت ولی امروز دیگه اینقد اذیت کرد مربی ده دقیقه مونده بود به آخر کلاس بهش گفت برو به منم زنگ زد گفت فعلا نیارش ببرش کلاس بازی با کودکان انرژیش خالی بشه 

تو همون باشگاه کلاسه 

تا خود خونه گریه کردم

پسرم پنج سالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑😑چرااخه گریه میکنی؟؟؟ گفته جایی ببریش که براش بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا گریه کردی؟ عزیزم انگار بیش فعالی بچت به خودت رفته😂

خب ژیمناستیک دوست نداره. ببرش یه جای دیگه. یه ورزش دیگه. اصلا ولش کن ورزش نکنه. همچین میگی برای شیطنت بچه پنج ساله گریه کردم انگار بیست و پنج سالشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ناراحتم از اینکه اینقد شیطونه که تو کلاس مربیش اینجوری کرد

برعکس باید خوشحال باشی که پسرت سالم و بازیگوش خدا رو شکر کن اگه اون واقعا مربی باشه می دونه چجوری بچه ها رو جذب کنه  تازشم بچه است دیگه چه توقعی میشه داشت ازشون 

چرا گریه کردی؟ عزیزم انگار بیش فعالی بچت به خودت رفته😂خب ژیمناستیک دوست نداره. ببرش یه جای دیگه. یه ...

بیش فعال نیست خودم معلمه کودکان استثنایی هستم برا تشخیصش بلدم 

ولی خیلی از شیطونیاش نارتحتم

دادم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭تا الانم گریه کردم میگرنم دارم بتید برم دکتر الان

حالا کاری که شده از الان دیگه ادامه اش ندید لطفا 

همه چیز درست میشه فقط درست فکر کنید و ببینید بهترین تصمیم چیه