2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چوا؟ اتفاقي افتاده؟

دعوا وای معلوم نیست تو خانواده شوهرم چه خبره قرار بود امشب بیان با باباجونم در مورد رفتار مامان و بابام حرف بزنن

شماره زنداییم که معرف شوهرم بود را گرفت میترسمم

میترسمم ولم کنه بره 😭😭😭😭😭😭

متوجه نشدم مشکل چیه زنداییت چیه این وسط چرا کتکت زدن

زنداییم معرف شوهرم بود و ما با هم آشنا شدیم نمیدونم الان شوهرم چرا شماره اونا را ازم گرفت 😭😭😭 تو تاپیک های قبل گفتم دو شب پیش دور شد اومدیم خونه ساعت ۱ بود اومدم بابام شروع کرد فحش دادن خودم و شوهرم منم گفتم برای اینکه بحث نشه بابا با من حرف نزن بابامم ۲ بار زد تو سرم فرداش سرم درد میکرد و بعدش هم شوهرم فهمید کتک خوردم😭😭😭😭

اوه نباید به شوهرت میگفتی

چند روز پیشش هم خونه شوهرمم فشارم افتاد غش کردم سرم درد میکرد بیحال بودم اومد من. ببره دکتر هی گفت چته چیشده مامانم گفت باباش زده میخواهی چیکار کنی اونم با مامانم دعوا کرد الان به خانوادش هم گفته قراره امشب برن خونه باباجونم 😭😭😭😭😭😭

نمی‌خواد تورو طلاق بده!!!! میخواد ازت دفاع کنه !!!

مطمئنی میترسم ولم کنه😭😭😭 هزار بار گفته من دنیای ایرادمم اونجوری میخواسته نبودمم تصورش از خانواده زنش این نبودن