2777
2789
مطمئنی میترسم ولم کنه😭😭😭 هزار بار گفته من دنیای ایرادمم اونجوری میخواسته نبودمم تصورش از خانواده ...

اگه دوست داشته باشه میمونه عزیزدلم 

انقد این کلمات رو به خودت تلقین نکن 

اصلا یه زنگ بزن به همسرت 

یه پیام عاشقانه چه میدونم 

مگه گناه تو چی بوده 

بعد مگه قرارع با تو زندگی کنه یا خونوادت؟ 

اگه دوست داشته باشه اگه پناه باشه برات اگه مثل کوه پشتت باشه اینا هیچهههههه زندگی پر از بالا پایینه

ببین خدا خودش خوب می‌دونه کی صلاحش در چیه 

بهت قول میدم اگه صلاح باشه به زندگیت ادامه بدی میدی .. 

اگه قسمت این نباشه نمیشه 

خدا عالمه

شاید اگه خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال قسمت باشه حالا هر زنو شوهری از هم جداشن توی عقد و نامزدی صلاحشون همون بوده بهتر از این نیست با یه بچه طلاق گرفت ؟؟ 

زندگیت رو به خدا بسپار عزیزم تو فقط تماشا کن ببین چقدر برات قشنگ همه‌چیز رو درست کنه! 

بهش بگو خیر و صلاحم رو از تو می‌خوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ارومم شدم🥹

عزیزدلم اصلا بد به دلت راه نده هی با خودت تمرین کن بگو من لایق بهترین هام 

متاسفانه ماهایی که توی خونه پدر بهمون ارزش داده نشده خیلی کمبود اعتماد به نفس داریم! 

اصلا اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی از مشکلات خونه پدر به همسرت چیزی نگو 

بخداااااا داری اشتباه میکنی!!!

یه سال دیگه خودش همچین بلایی سرت میاره میگ بابات یه چیزی میدونست که اینجوربت کرد !! 

نزار بی کس فرضت کنه !!

عزیزدلم اصلا بد به دلت راه نده هی با خودت تمرین کن بگو من لایق بهترین هام متاسفانه ماهایی که توی خون ...

من واقعا بی کس و تنهاممم حالممم از خودم بهم میخوره کاش میمردمممم از همه طرف فشار رومه بابام الان کلی حرف زد بهمممم من چه غلطی کنم دارم از استرس میمیرم😭😭😭😭😭