2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار تو رو رد میکنه

223 بازدید | 23 پست

یه خواستگار رو رفتم پارسال دیدم که تودش اصلا به دلم ننشست یه پسر خیلی ظریف و باریک و استخون بندی زنانه داشت و دماغ عملی افتضاح ولی شرایطش خوب بود رفتم دیدمش که تو ذوقم خورد 

فرداش هم خودش پیام داد و آرزوی موفقیت کرد هم مادرش زنگ زد و گفت بهم نمیخورن 

از اونموقع میترسم برم خواستگار ببینم فکر میکنم نمی‌پسندند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادمای باشخصیتی بودن.خیلیا ز نمیزنن.ولی توام نترس.برو با اعتماد بنفس بقیه رو هم ببین

اره خیلی مودب بودن میگم همه چیش خوب بود ولی ظاهرش منو نابود کرد حتی یک درصد خوشم نیومد تازه آدم سختگیری نیستم که بگم فلان قد و رنگ چشم میخوام

همه میدونن جدیدا پسرها پرنسس شدن

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

من دوتا خواستگار آخرم اینجوری شدن 

آخری بدجور ب دلم نشست ولی خبری ندادن

باز خدا خیرشون بده بهت خبر دادن

اصلا دنیا رو سرم خراب شد

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

چ ربطی  داره احتمالا ی سری  خواسته ها داشته از همسر ایندش 

خود من  ی خاستگار داشتم مادرم اجازه نمیداد بیان خونه با کلی اومدو رفت اومدن ولی چند روز بعد پدرش زنگ زد با کمال احترام گفت ک بنظر میادک نمیتونن مکمل هم باشن و این اصلا نباید تو ذوقت بخوره 

اره خیلی مودب بودن میگم همه چیش خوب بود ولی ظاهرش منو نابود کرد حتی یک درصد خوشم نیومد تازه آدم سختگ ...

قسمت نبوده خوشگلم.بلاخره از یکی خوشت میاد❤️

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
من دوتا خواستگار آخرم اینجوری شدن آخری بدجور ب دلم نشست ولی خبری ندادنباز خدا خیرشون بده بهت خبر داد ...

عزیزم جواب منفی خانواده پسر رو نباید اصلا خبر بدن 

خواستگار اسی اشتباه کرده 

اگه بعد سه روز چهارروز خانواده پسر زنگ زدن یعنی اوکیه و باید منتظر شنیدن نظر اولیه خونواده دختر باشن اگر تماس نگرفتن که واضحه یعنی کنسله

مثل مصاحبه های کاری که اگه تا جندروز خبری نشد یعنی رد شدی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A