2777
2789
عنوان

بدهی دارم شوهرمم پولمو خرج کرده😭

145 بازدید | 6 پست

شوهرم بخاطر معامله ای که نزدیک عروسی کرد وضعیت مالیش خیلی خیلی بد شد!

عروسی رو با یه فلاکتی گرفتیم بخدا هر لحظه کاشی کار و رنگکار و کاغذ دیواری زنگ میزدن پولشونو میخاستن اونم جواب نمیداد زنگ میزدن بع من 😐

روزی دو هزار تا طلبکار زنگ میزد منم استرس میگرفتم گریه میکردم خلاصه بزورررر این عروسی رو را انداختیم

۶ تومن از پول تشریفات عروسی مونده بود خداشاهده صبح بعد عروسی همشششش تماس میگرف پیام میداد دیگه حالم خراب شد رفتم پیش مامانم انقد گریه کردم دلش سوخت یه ۶ تومن داد بدم به تشریفات یه ۸ تومنم داد بر خود بدبختم که تازه عروسم لباس بخرم!

۶ تشریفات رو زدم رفتم لباس خریدم چون اشنا بود بهم گف برو بعدا پولو بزن مالیات میاد برام

اومدم که فرداش بزنم شوهرم کارتمو برداشته خرج کرده انقددد عصابم خورده هرررروززز طرف زنگ میزنه پیام میده منم میشینم تا جون دارم گریه میکنم هر چقدم به شوهرم میگم پولشو بدههه میگه باشه فردا میزنم منم این مدت از بس استرس طلبکار و حرفاشونو کشیدم مغزم نمیکشههههه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

با اینهمه بدهی رفتی ۸ تومن لباس خریدی؟

بدهی ها بر شوهرم بود اونم تموم شد من بیشترشو دادم این ۸ تومنم مامانم بهم کادو داده بود واقعا لباس نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو این دوروزمونه ک گرونیه یکم با فکرتر باید پول خرج کرد.. همه همینیم 

کاش یا عروسی نمیگرفتین باهم خیلی سبک میگرفتین فقط اقوام درجه یک تو خونه 

الانم دیر نشده از این ب بعد با برنامه ریزی پول خرج کنین 

کاش پولی که مامانت داد خرج لباس نمیکردی و ب دور از چشم شوهرت پس انداز میکردی

عزیزم تو این دوروزمونه ک گرونیه یکم با فکرتر باید پول خرج کرد.. همه همینیم کاش یا عروسی نمیگرفتین با ...

شوهرم و خانوادش وضعیت مالیشون توپه! الان یکم که معامله کرده پول نقد نداره بعد خانوادش خودشونو زدن به خسیسی و خرج نکردن 😐 من موندم و اینهمه بدهی خودشون همش توقع عروسی انچنانی داشتن چون مثلا تو شهر اسم و رسم دارن که بخوره تو سرشون

لباس خریدن چی بود این وسط با اون همه بدهی !؟😐

عروسی سنگین چه لزومی داشت با اون همه بدهکار ؟

منم خودم تازه عروسم اولای ازدواج به خودی خود کلی چالش داره شما هم با بد خرجی و مدیریت اشتباه برای خودتون سخت ترش کردین 

کادو های عروسی تون دست و بالتون و باز نکرد اصلا ؟

ببین خیلی مدیریت کن پولت و پس انداز کردن و یاد بگیر زندگی خیلی بالا و پایین داره دو صباح دیگه بچه دار میشین باید خرج های الکی تون و کم کنید