2777
2789
عنوان

شام چی پختید🥫🍕🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق ماکارانیم منو ول کنن هر لحظه میپزم😂

منم عاشقشم ولی ماکارونی های خودم نه نمیدونم چرا خوشمزه نمیشه فقط یچیژ شکم پرکنه ماکارونیای همسرم و خاهرم اینقد خوشمزه میشه دلم میخاد هرروز بخورم ولی برعکس غذاهای خورشتیم محشر میشن غذاهای حاضری و نونی و چیزای زود اماده میشن کند میزنم

منم عاشقشم ولی ماکارونی های خودم نه نمیدونم چرا خوشمزه نمیشه فقط یچیژ شکم پرکنه ماکارونیای همسرم و خ ...

منم ماکارانیم اصلاا خوب نمیشد بر مامانمم همینطور بعد بر مادرشوهرم فوق العاده خوشمزه میشه انقد درست کردنی وایسادم کنارش تا یاد گرفتم توعم اینکارو بکن

مادرشوهر من اینطوری میپزه و راز یه ماکارانی فوق العادشش اینه:

ماکارانی هر چقد کلفت تر باشه بهتره

توی ماکارانی هم مرغ چرخ میکنه یا خیلی خیلی ریز میکنه همراه پیاز و سیب زمینی تقریبا درشت و گوشت چرخ کرده سرخ میکنه این مرغ فوق العادش میکنه

ربش رو هم باید زیاد بزنی و خیلی خیلی سرخش نکنی یکم تفت بدی کافیه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خاهر جسارت نباشه مرغ رو اول خوب خوب سرخ کنی بعدش کمی آب بریزی بپزه خیلی خیلی خوشمزه میشه

اره من همیشه اینطوری درست میکنم از اینکه بعدا سرخ کنم بدم میاد ولی شوهرم اینطوری دوست داره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

منم ماکارانیم اصلاا خوب نمیشد بر مامانمم همینطور بعد بر مادرشوهرم فوق العاده خوشمزه میشه انقد درست ک ...

چ جالب من اینقد سرخ میکنم ک رنگش عوض شه عزیزم ما داخل ماکارونیم گوشت نمیزنیم یا سویا میزنیم یا لوبیا عدس برای خیلی عجیبه ولی تو شهر ما یچیز عادیه ک تو ماکارونیم لوبیا و عدس میزنیم ولی من نمیدونم چرا اینو نمیتونم خوب دربیارم الان دوساله من یه ماکارونی خوشمزززه نخوردم