2777
2789
عنوان

شام چی پختید🥫🍕🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 34 پست
چ جالب من اینقد سرخ میکنم ک رنگش عوض شه عزیزم ما داخل ماکارونیم گوشت نمیزنیم یا سویا میزنیم یا لوبیا ...

جدی میگی؟ من تا حالا لوبیا و عدس نشنیدم

بعد سویا اصلا طعمشو خوب نمیکنه سعی بکن گوشت بزنی

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

جدی میگی؟ من تا حالا لوبیا و عدس نشنیدمبعد سویا اصلا طعمشو خوب نمیکنه سعی بکن گوشت بزنی

والا خیلی وقته یخچالمون خالیه نتونسیم بریم خرید گوشت ندارم ، سویام همسرم نمیخوره من خودم اصلا استفاده نمیکنم، ولی همیشه پیاز داغ میکنم رب میزنم بعد عدس و لوبیا یا دوتاشو میزنم یا گاهی یکیشونو کلا شهرمون این مدلی میپزن خیلی خوشمزه میشه من قبلا فک میکردم فقط مامان من اینجوری میپزه تا بعد خونه خانواده همسرم یا دوتام همه دیدم مث ماملن من میپزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا خیلی وقته یخچالمون خالیه نتونسیم بریم خرید گوشت ندارم ، سویام همسرم نمیخوره من خودم اصلا استفاد ...

چقد جالبببببب نمیدونستم اصلا 

سیب زمینی میزنی؟

اشکالی نداره دورت بگردم درست میشه بجای گوشت قارچ بزن فلفل دلمه ای خوشمزش میکنه روغن و ربشو اندازع بریز و از ماکارانی درست استفاده بکن

چقد جالبببببب نمیدونستم اصلا سیب زمینی میزنی؟اشکالی نداره دورت بگردم درست میشه بجای گوشت قارچ بزن فل ...

من خودم چون ته دیگو سیب زمینی میذارم دیگه داخل مواد نمیزنم اما همسرم نگینی میکنه تو موادش میزنه 

فداتشم عزیزم مرسی🧡

من خودم چون ته دیگو سیب زمینی میذارم دیگه داخل مواد نمیزنم اما همسرم نگینی میکنه تو موادش میزنه فدات ...

قربونت برم من😘