2777
2789

قدیم اصلا حالیشون نبود باردار میشدن و زایمان میکردن..خود من دیابت و فشار گرفتم..بچه ام حالش بد شد موقع زایمان..خدا رحم کرد بهم🥺🥺..الانم درگیر کولیک و رفلاکسش هستم..با خودم میگم خدا همینو حفظ کنه دیگه نمیخوام ینی نصف عمر شدم تو یک سال گذشته..داغون شدم..مادرم میگه زمان ما اینجوری نبود..شاید هم بچه ی من اینجوریه و این مشکلات برای من بوده و فکر میکنم برای همه اس😞😞..یه بچه ی دیگه هم میخواستم ولی با این شرایط میگم خدا همینو حفظ کنه دیگه نمیخوام

خب اون زمان انقدر دکتر نمیرفتم یعنی اگر هم درگیر این مشکلات میشدن فکر میکردن طبیعیه یا نهایتا میگفتن فلانی بارداری سختی داشته ، همین دیابت بارداری رو شما بدون ازمون امکان نداره متوجه بشی . در درجه بعدی هم مگه نشنیدید خواهرم چه تعداد سر زایمان دور از حون فوت میکردن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از بچه هاشون هم دور از جون بچتون بعد از تولد فوت میکردن دیگه . بابا قدیم انقدر ها هم که میگفتن ...

ده تا بچه ی سالم میووردن نهایتا دوتا هم از دست میدادن

ده تا بچه ی سالم میووردن نهایتا دوتا هم از دست میدادن

تو خیلی ها رنج بیشتر از این بوده ، توی جاهایی که ماما خوب نبوده یا بهداشت کمتر بوده رنج فوت بچه هاشون بین پنج تا هشت تا میرسیده گاها . 

هرچند همین الان هم مشکل برای بچه ها بعد از تولد خیلی کم پیش میاد ، مادر ها بندگان خدا خیلی اذیت میشن ولی خب خداروشکر ریسک فوتشون هم از طرفی به شدت کاهش داشته .