2777
2789

بارها وقتی در موردش صبحت می‌کرد فوری حرفشو میرسوند ب س....  من خام بودم نمیدونستم 

میگف طرف ح...شر......یه پیشش بشینی حرفای رکیک و زشت میزنه 

بعد ‌گفت ببار خونه تنها بودیم اون‌مهمون مل بود من اومدم خونه دیدم اشپزی میکنه 

میگف منتظر بودم چشمک بزنه کارو تموم کنین😑💔💔💔💔🥲🥲🥲

بعد ک قسم خورد ن شوخی کروم کلا اعتماد. ندارم بهش

اونروز خواهر شوهرم دعوتمون کرده دیدم اون زنیکه هم هس بارها خواستم بگم برگردیم دیدم نمیشه فقط نگاش میکرد 

لبخند هم داشت وقتی نگاش می‌کرد البته. با منم با خوشروئی رفتار می‌کرد منم . نگاه می‌کرد اونم نگاه می‌کرد

شاید بپرسید چرا جرش ندادی باید بگم ک نمیدونم جکار کنم 🥲💔هر شب کابوس میبینم 

میخوام امشب راجبش صبحت کنم 

و گرنه ی دیقه هم پیشش نمیمونم چوک جایی ندارم برم خانواده دارم ولی دیوونه خونس

فقط بگید چی بهش بگم امشب ک کلا اعتراف کنه همه چیو 

اونروز زیاد سخت نگرفتم چون پریود بودم اعصابم داغون گفتم شاید مشکل ار مته من زیادی حساسم ولی دارم فک میکنم میترکم از غصه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین من ولی 

برا من برعکس بود زنعمو به شوهرم چشم داشت طوریکه چن روز شوهرش پیشش نبود هرشب ساعت 12 یا 1 زنگ میزد کلی با شوهرم دردودل میکرد یه شب دیگه خونم به جوش رسید دق و دلیمو سرش خالی کردم قسم خورد از طرف شوهرم هیچی نیس خودمم میدونستم اون زنعموش بی لیاقته که به پسر برادر شوهرش چشم داره کلی جنگ و دعوا کردم آخرشم رفتم دم در زنعمو بزرگش گفتم به جاریت بگو پاشو از زندگیم بکشه بیرون وگرنه آبرو براش نمیذارم

ب نظرم نشون نده چیزی حساسیو فلان ی مدت زیر نظرشون بگیر فعلا

ن فقط میخوام دلیل بپرسم ک بگم چرا اون روز فقط چشت رو اون بود‌

نمیخوام زیاد کشش بدم ک آخرش با خودش فک کنه ک اره چقدر آدم مهمیه ب اون فک کنه 

اگ واقعا کارش بد باشه کیس های مناسبی هست بیرون اینجور باشه منم ب اونا فک کنم بفهمه  چ دردی داره 

بهش بگم ک قسم میخوره ک ن بابا تو زیادی حساسی و من دوستت دارم آخرشم با این حرفا خر میشم

منم پسر خالم در مورد خالم این حرفارو میزد و وقتی میگفتم این حرفا چیه خجالت بکش میگفت شوخی کردم خواستم امتحانت کنم و فلان اینجور آدما تعادل روانی ندارن دمشو چیدم سیکشو زدم رفت مریض جنسی ان اینا 

عین من ولی برا من برعکس بود زنعمو به شوهرم چشم داشت طوریکه چن روز شوهرش پیشش نبود هرشب ساعت 12 یا 1 ...

کی تموم میشه نسل این کثافتا چ صبری داشتی تا الان 

🥲🥲🥲

باید بگم ک زنعمو این بزرگوار کلا راحته با همه دست میده لباسای لختی میپوشه ولی خب اتقدرم قیافه خوب نداره ک بگم اره سر تره نگاش میکنن نمیدونم چی داره چاقه اندام بد 

تعریف نباسع همه میگن بهم ک خوبی اندام و چهره ت ولی اعتماد ب نفس ندارم 

منم پسر خالم در مورد خالم این حرفارو میزد و وقتی میگفتم این حرفا چیه خجالت بکش میگفت شوخی کردم خواست ...

شوهرته؟

وای چ آدمایی پیدا میشن ک ب خاله خودشونم رحم نمیکنن

ن فقط میخوام دلیل بپرسم ک بگم چرا اون روز فقط چشت رو اون بود‌نمیخوام زیاد کشش بدم ک آخرش با خودش فک ...

الان بگی چرا چشمت رو اون بود ک اولا انکارمیکنه دوما میفهمه حساس شدی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
کی تموم میشه نسل این کثافتا چ صبری داشتی تا الان 🥲🥲🥲باید بگم ک زنعمو این بزرگوار کلا راحته با همه ...

بله کاملادرکت میکنم زنعموی ایشونم مثله زنعموی شوهر شماس من رفتن به خونه عموشو قدغن کردم 

صبر کن زیر نظرش بگیر تا مطمین بشی چکش کن نامحسوس

سه چهار سال یبار میاد شهرمون زیاد نمیبینمش 

ولی خب دید پیج تازه زده هم ب خودش ب دخترش کلیپ میفرستاد اینستا یکم بحث کروم الان نمیفرسته 

میگفتم من اینکارو کنم خوشت میاد میگف کلیپه دیگه🥲