2777
2789

سلام من این ماه آمپول اچ سی جی زدم از آمپول ۱۶ روز میگذره ولی ۶ روز مونده به موعدم امروز آزمایش دادم عدد بتا ۱۰۰ بود امروز دکتر نبود برم پیشش عددش خوبه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دکتر بهم گفت سه تا تخمک بالغ داری احتمال این که چند قلو بشه خیلی هست دیگه نمیدونم از دیشب دندان ...

چیزی نخوریا چون زیر سه ماهه ممکنه زبونم لال اتفاقی بیفته تحمل کن منم تواین ۴ماه همه جور درد تحمل کردم مخصوصا سردرد میگرن

منم دکتر بهم گفت سه تا تخمک بالغ داری احتمال این که چند قلو بشه خیلی هست دیگه نمیدونم از دیشب دندان ...

چیزی نخوریا چون زیر سه ماهه ممکنه زبونم لال اتفاقی بیفته تحمل کن منم تواین ۴ماه همه جور درد تحمل کردم مخصوصا سردرد میگرن

منم دوتا داشتم اینم خداخواست با ای وی اف مثبت شد باهزارتاداروامپول

من یک پسر دارم الان برای دومی ۳ سال و نیم اقدادم توی این مدت ۴ تا سقط داشتم الان هم باردار شدم کلی دارو و آمپول زدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز