2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 119 پست
باشم نباشم ی چیز شخصیه ولی نداشتنشم افتخار نداره عزیزم قکر کنم شما خودتم جز دسته اینایی ک فکر ک اینج ...

شما الان جلو فک و فامیلت میتونی بگی دوست پسر ندارم پس افتخاره.اما نمیتونی با افتخار بگی دارم پس داشتنش افتخار نداره.ولی هرکسی یه نظری داره

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان دوست پسر داشتن کجاش افتخار داره؟؟

شما دقت کن من چی نوشتم؟عزیزم ن داشتنش افتخاره ن ندانستند پس دخترایی ک ندااشتن فکر نکن دیگه از دماغ فیل افتادن و خبریه 

من دوست پسر دارم ولی همچنان روی موفقیت و آیندم متمرکزم

چجور میشه با داشتن دوست پسر درس خوند 

پس حتما یا کنکور ندادی یا رتبه ی خوب نیاوردی 

البته من از  موفقیت منظورم درس خوندنه بیشتر. 

چون تو کشور ما یکی از اصلی ترین راه های موفقیت درس خوندنه 

که اونم با دوست پسر داشتن در تناقضه. چون تمرکزت رو میگیره

خیلیا با دوست پسراشون ازدواج کردن از سنتی که بهتره

دوستای من خیلی هاشون با دوست پسر ازدواج کردن جالبه همه جدا شدن بقیه هم زیر مشت و لگد. برعکس هرچی سنتی بوده همه خداروشکر خوب و سالها کنار هم ....

دقیقا ارتباط نداشتن با نامحرم و گناه نکردن 

افتخاره 

منتها چون نتونستی جلوی نفست رو بگیری از اونی که میتونه در مقابل نفسانیاتش بایسته بدت میاد و به کارش میگی خزعبلات 

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

چجور میشه با داشتن دوست پسر درس خوند پس حتما یا کنکور ندادی یا رتبه ی خوب نیاوردی البته من از موفقی ...

خب عزیزم توی دوران تینیجری که دوست پسر نداشتم 

من دانشجوام 

اتفاقا واسه کنکور ارشد هم میخونم و اوضاعم خوبه 

دیگه از متاهلی که بدتر نیست

خیلی ها متاهل هستن و به موفقیت تحصیلی رسیدن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب دوست پسر اگر به هدف ازدواج حتی اگر هزار بارم دوست پسر عوض کنه ادم اشکال نداره ولی بخاطر سرگرمی با ...

خب برای همون ازدواج .اینجاییا ک ببخشید بعضیا عصر حجرین ک فکر میکنن باید بشینی توی خونه ن با کسی ارتباطی داشته باشی ن چیزی ب امید ازدواج ک بیان سراغت .و فکر میکنن جون نداشتن دختر خیلی خوبین 

شما دقت کن من چی نوشتم؟عزیزم ن داشتنش افتخاره ن ندانستند پس دخترایی ک ندااشتن فکر نکن دیگه از دماغ ف ...

دخترایی که نداشتن ارزش خودشون رو میدونن واسه همین افتخار داره که با هر بی سر  پایی وارد رابطه نشن وحق دارن افتخار کنن

چجور میشه با داشتن دوست پسر درس خوند پس حتما یا کنکور ندادی یا رتبه ی خوب نیاوردی البته من از موفقی ...

عزیزم قرار نیست هر رابطه ای ب باشه .دلیل نمیشه چون شما تجربه نکردی بد باشه