2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 119 پست

چه قبول کنی چه نکنی آره افتخاره

دختری که تمرکزش و بزاره رو زندگی و اهدافش خودش بازیچه چهار تا پسر درب و داغون نکنه باعث افتخار نیست پس دختری که از سن کم مسخره ی پسرا شده حالا آی بشین به پای طرف ببین آخر آدم حساب میکنه یا نه دختره رو یا نه افتخاره ‌؟‌؟!

آخرم بعد ازدواج شوهرش و با اون یکی ها قیاس کنه ؟

شما الان جلو فک و فامیلت میتونی بگی دوست پسر ندارم پس افتخاره.اما نمیتونی با افتخار بگی دارم پس داشت ...

الان شما جلو فامیل نمیتونی بگی من پریودم این یعنی پریود نشدن افتخاره؟🤣🤣

میتونی بگی دوس پسر نداشتن باعث میشه اسیب نبینی و هزار تا دلیل این مدلی 

ولی دقیقا دست گذاشتی رو احمقانه ترین توجیه 

گاهی وقتا سکوت تاثیر حرفتو بیشتر میکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستای من خیلی هاشون با دوست پسر ازدواج کردن جالبه همه جدا شدن بقیه هم زیر مشت و لگد. برعکس هرچی سنت ...

عزیزم چون دوستای شما جدا شدن یا یه سریا هنوز موندن دلیل نمیشه به همه تعمیم بدی همه جور ادمی هست انشالله خوشبخت باشن

باشم نباشم ی چیز شخصیه ولی نداشتنشم افتخار نداره عزیزم قکر کنم شما خودتم جز دسته اینایی ک فکر ک اینج ...

اتفاقا برای اونی که اهلش نیست ارزش قایلم نکنه فکر می‌کنی داشتنش افتخاره همینی که داشتنش واسه بعضی ها افتخاره بدترین ضربه ها رو به دخترای معصوم وساده میزنه که یه مشت پسر که افکار جنسی پنهان دارن دختره رو بدبخت میکنن اکثرا توی همین سایت داریم میبینیم دخترایی که ضربه خوردن از این دوستی ها ودارن دنبال راه حل میگردن برای کسی داشتن دوست پسر بد نیست که هر سو استفاده‌ای ازش بشه برای مهم نباشه وتازه خوشحالم باشه عزیزم

خب واقعا افتخاره اینکه با هیچ کسی نباشی تا وقت ازدواج آفتاب مهتاب ندیده کم چیزیه؟

توقع داری بشینی تو خونه ازدواج کنی؟😂😂

اتفاقا خیلیا دیدم آفتاب مهتاب ندیده نبودن و ازدواج خیلی موفقی داشتن

عزیزم چون دوستای شما جدا شدن یا یه سریا هنوز موندن دلیل نمیشه به همه تعمیم بدی همه جور ادمی هست انشا ...

آفرین پس دقیقا چیز ثابتی نیست همه جورش هست شما هم دلیل نمیشه بگی از سنتی بهتره این خوبه اون بده. هردو مدلش برای هردو هست قانون ثابتی نیست

خب عزیزم توی دوران تینیجری که دوست پسر نداشتم من دانشجوام اتفاقا واسه کنکور ارشد هم میخونم و اوضاعم ...

موفق باشی گلم 

باز شما شرایطط بهتره یه جورایی کنکورت دادی، 

بیشتر منظورم به تینیجرا هست 

بعدم متاهلی فرق داره، دیگه تکلیف ادم مشخصه 

دیگه جر و بحت و بلاک و خیانت و.... کمتره 

اما دوست پسر داشتن خیلی ذهن ادم درگیره 

آفرین پس دقیقا چیز ثابتی نیست همه جورش هست شما هم دلیل نمیشه بگی از سنتی بهتره این خوبه اون بده. هرد ...

نه من پای حرفم هستم سنتی یعنی چشم بسته ازدواج کنی عقلانی نیست

توقع داری بشینی تو خونه ازدواج کنی؟😂😂اتفاقا خیلیا دیدم آفتاب مهتاب ندیده نبودن و ازدواج خیلی موفقی ...

هر کسی سبک و عقاید خودشو داره

من موافق ازدواج سنتی هستم

هر کسی هم دیدم وارد رابطه شده فقط ضرر کرده

استثناء هم تو جامعه هست ، چون اونا نتیجه دیدن دلیل نمیشه که برای منم مناسب باشه

فی فی🫧و گل ها🌸