2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 119 پست
دقیقا نداشتنش افتخاره شما قطعا جزو این دسته نیستی که حالت الان اینه ناراحتی

باشم نباشم ی چیز شخصیه ولی نداشتنشم افتخار نداره عزیزم قکر کنم شما خودتم جز دسته اینایی ک فکر ک اینجوری میگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نداشتنش افتخاره میدونی چرا؟ چون فقط دختری که دوست پسر نداره میتونه تمرکزش رو بذاره روی موفقیت و ...

من دوست پسر دارم ولی همچنان روی موفقیت و آیندم متمرکزم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

رابطه داشتن افتخار نیس نداشتنشم افتخار نیس 

کسی به این چیزا افتخار میکنه که هیچ اپشنی تو زندگیش نداشته باشه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

من متولد ۶۵ هستم. زمان ما دوست پسر داشتن، کار وحشتناکی بود. اصلاح سیبیل و بلند کردن ناخن جرم بود و پوشیدن مانتوی بلند چاک دار، گناه محسوب میشد. دلیل اینکه خیلی از دهه شصتی ها پیر شدن ولی هنوز ازدواج نکردن، و یا دچار شکست در ازدواج شدن، سخت گیری های بی مورد اون دوران بود. مخصوصا معلم ها خیلی ماها رو اذیت کردن، و حالا سالها میگذره.

بنظر من اگر دختر عاقل باشه و مواظب باشه که به حیثیتش لطمه وارد نشه، میتونه با یه پسر دوست باشه و یاد بگیره چجوری باید با جنس مخالف برخورد کرد.

منم نداشتم، و بنظرم معایب نداشتن دوست پسر  از داشتن بیشتره... 

اصطلاح افتاب مهتاب ندیده خیلی مسخره و بی استفاده است....

ادمها باید با جنس مخالفشون دوستی و معاشرت نزدیک داشته باشن تا به مهارت دست پیدا کنن و من خودمو از این محروم کردم. 

اما همچنان مخالف رابطه جنسی با غیراز همسر هستم. 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

باشم نباشم ی چیز شخصیه ولی نداشتنشم افتخار نداره عزیزم قکر کنم شما خودتم جز دسته اینایی ک فکر ک اینج ...

من تا ازدواجم نداشتم با افتخار. درضمن اگر شخصیه چرا در موردش تاپیک زدی. بشین سرجات سرت پایین باشه سالم زندگی کن آفرین

کلا کسی ک فک میکنه شیوه زندگیش باعث بشه نسبت به بقیه ارجحیت داشته باشه ، عقل نداره ، هیچکس بهتر از کس دیگه نیست ، الان بازیگرای هالیوود دوست پسر دارن یعنی فلانی از ایران از اون سرتره چون دوست پسر نداره ؟؟؟ یا بالعکس کسی ک دوست پسر داره برتری نسبت به بقیه نداره هر کس راه خودشو میره 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز