2777
2789
عنوان

کهیر پوستی

632 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبین،دخترخاله ام ۳۲ سالشه ۸ساله کهیر میزنه آنقدر طب اسلامی طب سنتی و انواع تخصص پوستی آلرژیک و... رفته خوب نشده یکی میگه از استرس یکی میگه هیستامین خونش بشدت بالاست یه دکتر دیگه میگه یه عفونت خاموش یجا بدنش هست هرنوع آزمایشی هم بگین انجام داده کلی هزینه کرد اما بنده خدا خوب نشده...مثلا لباسشو بخاد دربیاره دوریقه بکشه به پیشانی صورتش سریع خط میفته برجسته قرمز میشه یه نفر لپشو بکشه لپه میشه قرمز چون بیشتر کهیر ظاهری خودشو نشون میده عذاب می‌کشه شما درمانی سراغ دارین  آشنا فامیل درمانی انجام داده باشن نتیجه داده باشه؟؟ لطفاً اگه درمانی قطعی چیزی میدونید بگین ممنون میشم

با اجازه استارتر

فراخوان نمایندگی محصولات آرایشی مراقبتی
دوستان عزیز با ثبت نام در سایت از محصولات آرایشی مراقبتی به قیمت تولید خرید کنید
شما با ثبت نام در سایت شرکت،به راحتی از مشاوره رایگان پوست و مو در هر زمان بهره میبرید
و تمامی محصولات شرکت برای شما به عنوان قیمت تولید محاسبه میشود و بدون سرمایه میتوانید با فروش آن۲۰٪سود و پورسانت هم به درآمد برسید
#یک بیزینس با درآمد تصاعدی را لمس خواهید کرد.
کلیه محصولات آرایشی،مراقبتی  ،تحت لیسانس سوئیس میباشد..
«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره
»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫روبیکا@trustisho
پیام بدید تا راهنمایی کنم

امروز تخفیفات هست خرید=فرصت

قضاوت ممنوع

من کهیر میزنم ولی برای من آلرژی عصبی خودم دقت کردم وقتی رب گوجه مواد غذایی که مواد نگه دارنده داره و ادویه و طالبی و کیوی و توت فرنگی و ملون میخورم کهیر میزنم موقعی که رعایت میکنم صورتم خوبه پوستم به شدت نازک اگه دستم بذارم رو لپم قرمز میشه و میخاره دوش آب ولرم میگیرم برای قرمزی صورتم هم نشاسته رو با یه استکان آب حل میکنم میذارم چند تا قل میزنم یه کم که ولرم بود نه جوری که پوست رو بسوزونه میذارم رو صورتم قرمزیش میره یه مدت هم دکتر بهم دارو داد خوردم الان باردارم قطع کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کهیر .کهیر منو ببینی چی میگی .کهیر میزنم تاول .از شدت خارش از خواب بیدار میشم .قرمزی که مهم نیست یهویی میبینی صورتم کامل شبیه کسی که کتک خورده یهویی پر از قرمزی میشه .تا آنتی هیستامین بخورم نخورم انقدر میخاره که خد نداره بعد میافتم تو سرفه .۱سال و نیم اینطورم بیش از ۱۰ بار خونگیری کردم .جواب نداده . گاهی میافته نقطه خصوصی و خارش هاش نگم 

این کهیر .کهیر منو ببینی چی میگی .کهیر میزنم تاول .از شدت خارش از خواب بیدار میشم .قرمزی که مهم نیست ...

سلام عزیزم 

دخترخاله من هم همینطور میشه تو گرما خارش بدنش و حرارتش بیشتره ...این خط که میگم می افته بنده خدا میگه قبلش هیدروکسی زین ۲۵ خورده و بازم این خودشو نشون میده 

چندساله درمان کرده و نتیجه نگرفته 

سلام عزیزم دخترخاله من هم همینطور میشه تو گرما خارش بدنش و حرارتش بیشتره ...این خط که میگم می افته ب ...

من گرما نیست کلا هر روزی تقریبا .کار ب گرما سرما نداره .من داخلی هم معده ام مشکل داره دارو سخت میتونم بخورم .ببین باز یکبار حجامت گنه بد نیست 

من کهیر میزنم ولی برای من آلرژی عصبی خودم دقت کردم وقتی رب گوجه مواد غذایی که مواد نگه دارنده داره و ...

الان شما باردار هستی کهیر داری اشکال نداره؟ چون ی بچه داره دکتر گفته برا بچه دوم باید قبلش کهیرت بهتر بشه تا حدودی و هیستامین خونت بیاد پایین تر...

بنده خدا تو مهمونی ها تو غذا فلفل دارچین باشه لب نمیزنه ترشی و نوشابه خیلی چیزا دوساله تو جمع ما و خودش نمیخوره ولی بازم کهیر میزنه میگه حتی بیماری و استرس ندارم . اما ویتامین دی بدنش پایینه 

الان شما باردار هستی کهیر داری اشکال نداره؟ چون ی بچه داره دکتر گفته برا بچه دوم باید قبلش کهیرت بهت ...

کمبود ویتامین دی هم خیلی تاثیر میذاره عزیزم منم ویتامین دی بدنم رو هفت بود که این مشکلاتم حاد میشد حتما باید ویتامین دی بدنش رو بالا ببره 

من دکترم داروهای آلرژیم رو تا دوازده هفته قطع نکرد بعد اون قطع کرد گفت خیلی مراعات کن خیلی کم هم اجازه داری سیتریزین بخوری منم کلا دارم مراعات میکنم دیگه خیلی چیزا رو نمیخورم 

راستی من لبنیات و مغز هارو هم نمیخورم منم الان دو سال مهمونی رفتنی اذیت میشم 

کمبود ویتامین دی هم خیلی تاثیر میذاره عزیزم منم ویتامین دی بدنم رو هفت بود که این مشکلاتم حاد میشد ح ...

انشالله که بهتر شین ... خاله ام خیلی ناراحته آنقدر دخترخاله ام دکتر زیاد رفته و حتی دکتر نمیتونه تشخیص بده که خوب شن 

همیشه میگه کهیر بدترینه تا کسی نداشته باشه نمیتونه طرف مقابل درک کنه ی عذاب روحی و جسمی باهمه

انشالله که بهتر شین ... خاله ام خیلی ناراحته آنقدر دخترخاله ام دکتر زیاد رفته و حتی دکتر نمیتونه تشخ ...

مخصوصا که تو صورت باشه ادم بخواد مهمونی هم بره نه میشه کرمی زد نه ارایشی کرد بگو یه مدت اساسی مراعات کنه درست میشه هیچی سوپری حتی کیک و دوغ و پنیر هم نخور بخاطر مواد نگه دارنده اش خیلی باید دقت کنه ببین به چیا الرژی داره حذفشون کنه