2777
2789
عنوان

چطور بفهمم ی پیچ امنه ازش خرید کنم

177 بازدید | 18 پست

خیلیا از پیجارو دیدم هم کد رهگیری داشت هم شماره هم هایلات رضایت هم فالوور زیاد ولی کلا‌هبردار بود از ی پیج ک سایت داشت از سایتش خرید کردم با اینکه همه چیشو چک کردم بازم شک دارم انقد کلاهبرداری زیاد شده

اکثرا اونایی که سایت دارن امنن

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که سایت هم دارن

کامنت هاشون بازه

هر روز استوری میزارن

کد رهگیری تو پیج میزارن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
کامنتاشو بخوونیکی دوتا از کدا رهگیری رو بزن تو سایت پست ببین واقعیه

زدم درست بود کامنت منفیم ندیدم فقط تو یکی از پست های دوماه پیشش دیدم فصط دو نفر میگفتن بسته ما ی ماه نیومده یا ی هفتس نیومده همین

زدم درست بود کامنت منفیم ندیدم فقط تو یکی از پست های دوماه پیشش دیدم فصط دو نفر میگفتن بسته ما ی ماه ...

اگه سفارش دادی که دیگه نگران نباش انشالله مشکلی نیس

من خیلیی بسته سفارش میدم از کتاب بگیر تا حتی لباس مجلسی همیشه هم راضیم