2777
2789

۱ سالش نشده خدارو شکر از اول تو غذا خوردن اذیتم نمکرد خوب میخورد با اینکه لاغره 

سه روزه واسش سوپ پختم شیر برنج پختم ماکارونی پختم دمی گوجه پختم ولی دو قاشق  به زور بعدش نمیخوره قبلا قشنگ یه پیاله سوپ میخورد  دو وعده ولی الان نه 

از چی میتونه باشه لاغرم هست نگرانم

چیزی میدونین بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دندون میخواد دربیاره. و بچه ها اکثرن همینن چند روز پر اشتها چندروز کم اشتها. فقط بهش اسرار ن ...

اخه ۶ تا دندون داره تا حالا اینجوری نشده بود ن اسرار نمیکنم مرسی گلم

من که مادر نیستم خب 

ولی خواهر زادم که ۱۰ ماهشه دوست داره با ما غذا بخوره برا همین غذای خودشه نمیخوره شما هم بیارینش سر سفره بگین و بخندین بچه به هوای شما غذا میخوره

با خودمون میشینه سر سفر ره بهش میدم ولی واسه اونم بی میله

خ.ب براش بازی بسازین یا روفرشی پهن کنین بزارین با کثیف کاری خودش بخوره اینقد بچه ها دوست دارن این کارو ...

فقط لباس تمیز تنش نباشه و زیرش یک روفرشی بزرگ پهن کنین که نکشه زمین و فرشتون به فنا بره ... 

زهرای ما که همه چیو از دستمون میگیره خودش میکنه تو دهنش دوست داره کشفش کنه چند ماه یا سالشه ؟؟؟؟

قاروق یا تل بچه چیزی مثل یه تیکه استخون یا چیز سفت مثل هسته آلبالو تخمه یا نخود و لوبیا می‌زاره دهنش میمونه تو گلوش بعد آب دماغش و دهنش سرازیر میشه بعد چند روز تب می‌کنه تازه بی اشتهایی کامل به غذا در صورت خوردن هم استفراغ می‌کنه یا بد خواب میشه و با دهن باز می‌خوابه اگه زود در نیارین دهنش صبح ناشتا بو عفونت میده من مادر دوتا بچه سه ودو سال هستم جفتشونم تا دوسال قاروق میشدن 

قاروق یا تل بچه چیزی مثل یه تیکه استخون یا چیز سفت مثل هسته آلبالو تخمه یا نخود و لوبیا می‌زاره دهنش ...

اتفاقا اسهال میشد گفتن از اونم میتونه باشه همین پنج روز قبل بردیم یه پیرزنه هست در میاره  گفت رد کردم