2777
2789
اخه 45 کیلو هم شد وزن چه وضعشه اخه ده کیلو بیشتر بشم دیگه غم ندارم

اره خدایی تو پری خیلی خوبه همه چی به ادم میاد 

من خودم قبلا لاغر بودم  ۴۸کیلو بودم با قد ۱۶۸ خییییییلی لاغر و زشت بودم

الان ۷۵ کیلو شدم ینی عکسای قبلمو میبینم دوست دارم همه رو پاک کنم انقدر زشت بودم اما بعد چاقی انقدرررر تغیر کردم و راضیم 

حتما یه پزشک برو اگه مشکلی داخلی نداری فقط سعی کن. بخوری چاق شدن فقط خوردنه اولش هم سخته چون معده کوچیکه تا جا باز کنه زمان میبره

مثل خواهرشوهر منی پس اونم همینه اما خیلی از خودش راضیه

من تا جایی که یادمه همیشه لاغر بودم از همون بچگی تا 5،6 سالگی خوب بودم بعد لاغر شدم 

هرسالم تقریبا دارم ازمایش میدم ولی مشکلی ندارم 

بهم میگفتن به بلوغ برسی و اینا چاق میشی ولی الان 17 سالمه باز چاق نشدم دیگه خسته شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا خیلی بده اعتماد بنفس ادمو میاره پایین فرم بدنم زشت میست اگه یکم وزن اضافه کنم خیلی قشنگ میشه

دقیقا من همش لباسای گشاد مجبورم بپوشم ک خیلی لاغریم توش مشخص نباشه هرچند زااار میزنه تو تنم لباسه و بدتر تابلو مبکنه😮‍💨

اره خدایی تو پری خیلی خوبه همه چی به ادم میاد من خودم قبلا لاغر بودم ۴۸کیلو بودم با قد ۱۶۸ خییییییل ...

خداروشکر یکی از آرزوهای من چاق شدن نمیخوام خیلیم چاق شم مثلا وزنم 55 اینا شه راضیم چگن قدمم زیاد بلند نیست 160 هست 

دقیقا من همش لباسای گشاد مجبورم بپوشم ک خیلی لاغریم توش مشخص نباشه هرچند زااار میزنه تو تنم لباسه و ...

من همش سعی میکنم لباسایی بگوشم که مدلاشون حالتی باشه که چاقتر نشون بده ولی سایز خودم میگیرم 

دقیقا من همش لباسای گشاد مجبورم بپوشم ک خیلی لاغریم توش مشخص نباشه هرچند زااار میزنه تو تنم لباسه و ...

من تو یه تاپیک دیدم یکی معچون بوعلی خورد چاق شد میخوام برم از عطاری بگیرم بخورم اشتهام باز شه 

چیه این چاقی دنبالشین لذتی ک تولاغری هس توهیچی نیس من چاقم اما بخاطر لاغری عمل کردم زود وزن کم کنم

نه چاقی خوبه نه لاغری 

باید اندازه باشه دیگه لاغریم بدبختی‌های خودشو داره هرلباسی اندازت نمیشه کمر شلوارارو همش باید بدی خیاط تنگ کنه 

نه چاقی خوبه نه لاغری باید اندازه باشه دیگه لاغریم بدبختی‌های خودشو داره هرلباسی اندازت نمیشه کمر شل ...

بله البته، ولی ب عوارض چاقیم بایدفکرکرد

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
تاحالا اسمشو نشنیده بودم منم برم بگیرم شاید فرجی شد

اره من تو نظرات دیجیکالا هم دیدم همه میگفتن تو یه ماه 13 کیلو چاق شدم  مثل این پودرا عوارضم نداره چون توش کنجد تخم گیشنیز و اینا داره گیاهین 

2790
2778
2791
2779
2792