2777
2789
عنوان

بیاین

116 بازدید | 8 پست

من از صبح تنها بودم و منتظر شوهرم ک بیاد خونه بعد اومد خونه قرار شد بیایم دنبال پسرمون ک خونه پدرشوهرم بود بعد تا نشستیم دوست شوهرم زنگ زد ک یک سالو نیمه همیدیگرو ندیده بودن دعوتش کرد خونه خودمون حالا منو گذاشته اینجا رفته اونحا باهم بازی کنن!!!!!

من شوهرم ۰ندسال پیش معتاد بازی فیفا بود بعد الان دوسال ترک کرده و اصلا بازی نمیکرد یعنی تو موقعیتش قرار نمیگرفت الان ک قرار گرفته سریع رفت

شبم مادرشوهرم مهمون داره مجبورم بمونم

یعنی نمیدونم ببینمش میخوام چکارش کنم

اَه حالم بهم میخوره 

تازه من و پسرم قراره فردا شب بریم خونه پدرمن شهرستان ده روز نمیایم 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

از صبح تا ساعت ۴ تنها بودم تو خونه دلم گرفته بود

اینم از اومدن اقای همسر

یعنی وقتی ک تنهاس و هیچکس نیس و.. بامن خوبه لعنتی همش میزنه زیر قولش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مردا همش رو مخن

اَه

صبح زود پاشدم خونه مرتب کردم شستم تمیز کردم

حالا این سگ اونجا رو میریزه بهم

بیشعور همش دروغ میگه دلم براتون تنگ میشه

اگه تنگ میشه چرا الان رفت!

ماهم از دیشب قهرم ساعت پنج اومد نهار خورد مستقیم رفت اتاق خواب کپید

ما قهرمون هیچوقت طول نکشیده 

یکبار خواستم طول بکشه جوابش ندادم زنگ زده خونه پدرش و... همهجا دنبال من بیشار ابرومو برد

ولی اینبار دارم براش

این از پسرم ک باعث شد من عصری بیام اینحا

یه شبه دیگه۰ دوستشو دیده جو گرفتش۰ سخت نگیر

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

به نظر من دو طرف بايد به علايق و خواسته هاي هم احترام بذارن، بذار بعضي وقتها به چيزهايي كه علاقه داره برسه مطمئن باش اينجوري بعد از ي مدت خود بخود گرايشش بهت بيشتر ميشه، هرچي زن بخواد خودشو به مرد بچسبونه مرد فراري ميشه بعضي وقتها ي كم فاصله و اينكه به حال خودش بذاري لازمه بيشتر جذبت ميشه