2777
2789
عنوان

تنهاترازمن

137 بازدید | 9 پست

من متاهلم با دوتا بچه.اما خیلی احساس تنهایی میکنم.توی تاپیک های قبلیم هست خانوادم ک قیدمو زدن.شوهرمم همینجور.چیکارکنم.گاهی ب طلاق فک میکنم .گاهی ب خودکشی..😖😤چرا خودکشی حروم شد..چرا انقد باید ادم زجر بکشه.

چرا قیدتو زدن....شوهرت چی....دو تا دوست ادم حسابی میدا کن باهاشون رفت و امد داشته باش ..شغلی برای خودت پیدا کن..اموزشگاهی برو ...به خاطر نعمت زندگی که خدا بهت داده و به خاطر بچه های گلت که شما امیدشونید باید محکمتر از اینها باشید

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه چکار کردی که همه قیدتو زدن؟ شوهرت دیگه چرا؟ بهدشم برو از تنهاییت لذت ببر . میخواستی قطع رابطه نباشی تو این اوضاع و گرونی همیشه جیگرتو از دست مهمون اومدن فامیل خون باشه . دیگه این دوره از لحاظ روحی روانی هم کسی حال مهمون نداره.زنگ فامیل هم فقط به ضرر تو هست. میخوان زنگ تفریحش باشی و ازت بکنن . 

عزیزم مگه چکار کردی که همه قیدتو زدن؟ شوهرت دیگه چرا؟ بهدشم برو از تنهاییت لذت ببر . میخواستی قطع را ...

من کاری نکردم ب خاطر رفتار شوهرم دیگه بهم زنگ نمیزنن..

چرا قیدتو زدن....شوهرت چی....دو تا دوست ادم حسابی میدا کن باهاشون رفت و امد داشته باش ..شغلی برای خو ...

ازمون شرکت کردم رفتم توی ذخیره ها ولی قسمت نشد برم سرکار

اسی تنها نیستی

والا منم یه شهر دور دور زندگی می کنم عید به عید میاموخونه پدرم و تابستونا هم یه یا چهار بار برم یا نه

یه جوری برخورد می کنن که انگار غریبه ام 

یه سوال می پرسی بی غرض جواب دروغ میشنوی

یه سکرت بازی‌ای مسخره ای در میارن که آدم اصلا دلش نمیخاد دوباره بره 

متاهل و البته متعهد (درخواست دوستی بهیچ وجه قبول نمی کنم)