2777
2789
عنوان

چرا فضاهای کاری انقدر مسمومه

907 بازدید | 30 پست

هر جا میرم سرکار عذاب میکشم 

رفتم مونتاژ کاری بدون بیمه و هیچ مزایایی حقوق ۹م 

کارشم سنگین مونتاژ اسانسور بود 

با مانتومشکی مقنعه وبدون ارایش و ناخن و..توساده ترین حالت ممکن به اقایون ی سلام و ی خداحافظی 

زن صاحب کار به من میپره میگ دخترا الان خرابن میان اینجور جاها برای تور کردن مرد و..فازشون چیه واقعا ؟ 

ی جا دیگ رفتم منشی دفتر وکالت اونم هیز بود هی میگف بیا تو اتاق ب بهونه های الکی و...

چرا انقدر کار کردن سخت وبدون امنیت شده ؟ 

ن امنیت شغلی ن امنیت جانی و جسمی و روحی همش فشار

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بعضی از مردا خیلی هول شدن واقعا 

منم یبار بیمارستان بودم جلو اتاق عمل دیدم یه اقایی از اتاق عمل اومد بیرون معلوم بود یا دکتره یا بیهوشی چیزی بود اومد قشنگ رفت پیش خانمی که پشت میز نشسته بود مریضا رو میفذستاد داخل دستش گذاشت رو شونه خانمه یه چی هم درکوشی بهش گفت خندیدن رفت دوباره تو اتاق عمل 😐من قشنگ هنگ بودماااا یعنی این بیمارستانا صدبدتر از جاهای دیگه هستن خیلی جو تشنج داره اووووف 

ببخشید ولی میدونی چرا چون خیلی جاها دیدم دخترا واقعا کرم میریزن و بگو بخند و ...مردا به خودشون اجازه ...

والا من سرتا پا مشکی بدون ارایش و ناخن و خیلی جدی میرم روزمصاحبه ام همیشه با پدر یا مادرم میرم ولی نمیدونم چرا اینجور میکنن

هرچه در جستن آنی ،آنی 
والا من سرتا پا مشکی بدون ارایش و ناخن و خیلی جدی میرم روزمصاحبه ام همیشه با پدر یا مادرم میرم ولی ن ...

پرو شدن مردا و هیز ....من سر کار انقدر دختر دیدم تو صورت مردا هر و کر میکنن....باورت نمیشه کم رو ترینشون که سرش مینداخت پایین سلام میکرد دیگه با چشماش ادما قورت میداد

تااون خانم اوکی نباشه دست روشونش نمیزاره که!🤔

اوکی بوده دیگه دخترر اوکی بوده که اومد دست گذاشت رفت 

تازه بعدش یه اقایه دیگه ای اومد پیشش اونم باز یچی درگوشی گفت رفت من نمیدونم واقعا دنیا میخاد به کجا برسه لامصببب😐🤦🏻‍♀️بچه های اینده ما باید چی از آب دربیان با این جامعه ی در هم‌ریخته

پرو شدن مردا و هیز ....من سر کار انقدر دختر دیدم تو صورت مردا هر و کر میکنن....باورت نمیشه کم رو تری ...

دختر کم رو اینجور نیس الکی به مردم وصله نچسبونید 

من خودم اصلا کم رو نیستم ولی هیچ وقت ب کسی رو ندادم و رعایت کردم همیشه ام رد شدم تو جامعه 

هرچه در جستن آنی ،آنی