2777
2789
عنوان

پسر پنج سالم

220 بازدید | 15 پست

تو کلاس مدادی که مال خودش نیست برمیداره یا هراز گاهی میریم خرید یه چیزی برمیداره من بعدا متوجه میشم و پرداخت میکنم و خیلی عذاب میکشم متوجه نمیشه کارش بده چطور بهش بفهمونم

۵ ساله دیگه کاملا متوجه میشه و درک میکنه

باهاش صحبت کنید با توجه ب شناخت و اخلاقش توجیهش کنید ک کار بدیه ولی ن با دعوا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۵ ساله دیگه کاملا متوجه میشه و درک میکنهباهاش صحبت کنید با توجه ب شناخت و اخلاقش توجیهش کنید ک کار ب ...

مثلاً برا خواهرش لاک خریدم یه لاک برای خودش برداشته منم نفهمیدم دیوونه میشم بخدا 

من یه بار 5 سالم بود یه انار از مغازه برداشتم و همینجوری ک مامانم حواسش نبود و خرید کرد اونو آوردم تا نزدیکی خونه ک رسیدم و فهمید مجبورم کرد برم اون مغازه و جلو همه عذرخواهی کنم و انار و پس بدم منم این و کار و کردم و مامانمم بام یا مدت صحبت نکرد و از کاره زشتم گفت و ب صورت قصه بم توضیح داد کارم خیلی بد بوده و منم دیگ تکرار نکردم

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

کوچولوعه اشکال ندارهبراش توضیح بده بگو خدا ناراحت میشه دزدی کار بدیه

نه عزیزم نگین کوچیکه شوهرم یه پسرعموداره الان 14سالشه ازبچگی یادمه باعموش میومدن خونمون دوسه سالش بودش چیزی برمیداشت کسی دعواش نمیکردش وهی میخندیدن کم کم هی جیزهای بیشتری میدزدی اخرین بازسمعک ازخونه یکی ازاقوام دزدیده بودش توسه ساله پیش ومجبورشدن هزنیه سمعک روبدن کاملابعدازاونفعلا کاری نکرده ولی دیگه اسمش بددرفته هرجامیره چشم بقیه بهشونه چیزی برنداره

مثلاً برا خواهرش لاک خریدم یه لاک برای خودش برداشته منم نفهمیدم دیوونه میشم بخدا

اصلا با لحن بد و دعوا بهش نگو 

چون لج میکنه تو ذهنش پررنگتر میشه

با لحن آروم و دوستانه تذکر بده ولی مداوم تکرار کن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

موقع صحبت کردن هم بشینید تا هم قدش بشید. دستاشو بگیرید. و تو چشماش نگاه کنید و مهربانانه و با قاطعیت حرفتون رو بزنید. 

اکر از بالا بهش بگید حس دستوری پیدا می‌کنه و بهتون اعتماد نمیکنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.