2777
2789

یه مرد پولدار بهشون شماره دادن و ایشون شماره اون مرد رو پاره کردن 

بهش گفتم کاش قبول میکردی

اون مرد میتونست از لحاظ مالی ساپورتش کنه

تو شرایط خیلی بدیه

بنظر من اشتباه کرد خیلی بچه مثبته اگه اینجوری باشه تا اخر عمر تنها میمونه هر کی جا اون بود با سر و پا میرفت

مرد از لحاظ اخلاقی و تحصیلی هم مرد ایده الی بود در کل موقعیت خوبی بود

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

کجا پاره کرده شماره رو برم بردارم بچسبونم به هم؟؟به کار میاد بالاخره

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا پاره کرده شماره رو برم بردارم بچسبونم به هم؟؟به کار میاد بالاخره

جلو خودش پاره کرد 

اگه اورده بود خونه با خودش رو مغزش کار میکردم باهاش اوکی بشه

جلو خودش پاره کرد اگه اورده بود خونه با خودش رو مغزش کار میکردم باهاش اوکی بشه

اییی شت

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
ب نظرم بهتر بود فرصت اشنایی بده

اره منم بهش گفتم

اینجوریه اگه مرد پولدار بیاد سمتش واسه جلب توجه که بگه پول واسش مهم نیس ردش میکنه بعد با یه پسر بی اخلاق  بی ادب فقیر دوسته چند ساااااله 😑😑😑😑😑😑

نظرم اینه دوباره بفرستمش سمت همون مرده با همدیگه اوکیشون کنم؟

پآیتم بدجور 

اگه اوکی نشدن رفیقت بده یه مدت یه سری حرفا باید بزنم بهش

پآیتم بدجور اگه اوکی نشدن رفیقت بده یه مدت یه سری حرفا باید بزنم بهش

😆😂😂😂دمت بابا

ولی خیلی جلو پسره چسی اومد شماره و بد پاره کرد فکر نکنم دیگه بهش پیشنهاد بده چیکار کنه🧐 

خوب کاری کرده، چرا بخاطر پول آدم خودش به کسی بچسبونه اگه دوستتون خوشش اومده بود ردش نمی‌کرد. بهتر ای ...

قرار نبود بچسبونه اون مرده ازش فرصت اشنایی خواست 

بعدم به غیر از پول از جنبه های دیگه هم ادم ایده الی بود

قرار نبود بچسبونه اون مرده ازش فرصت اشنایی خواست بعدم به غیر از پول از جنبه های دیگه هم ادم ایده الی ...

الان تو شرایط مالی بدیه و فکر و ذهنش رو اون، آدم از کسی که خوشش بیاد رد نمیکنه الان هم دوستتون تو شرایطی نیست که بخواد به این موضوع فکر کنه 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
الان تو شرایط مالی بدیه و فکر و ذهنش رو اون، آدم از کسی که خوشش بیاد رد نمیکنه الان هم دوستتون تو شر ...

اخه چرا فکر نکنه؟

اینو من نمیدونم که عمرشو داره با یک ادم بدرد نخور حروم میکنه خودشم دلش میخواد باهاش کات کنه اما یه تلنگر میخواد